Курку готують найчастіше. Вона більш ніжна порівняно з іншими різновидами м’яса та й запікається, смажиться, вариться значно швидше. Якщо ви також любите саме курку, тоді секрети її приготування вас зацікавлять. Поговоримо про ідеальне просмаження та як його досягти, передають Патріоти України.
Не треба її ігнорувати. Вона вам дійсно потрібна. Використовуйте фольгу в процесі приготування. Смак курки стане набагато кращим, бо в ній буде збережена соковитість, апетитний аромат та ніжність.
Є безліч рецептів маринадів. Експериментуйте із компонентами та смаками. Маринад здатен проникати у волокна м’яса, тож бездоганний результат гарантовано Щоб краще вийшло, проколіть курку в кількох місцях.
Спробуйте натерти курку йогуртом чи кефіром зі спеціями. Дуже смачно, коли поєднують гірчицю з соєвим соусом та медом. Подаруйте вашій страві смак з маринадом.
Смажена курка найкраща, бо в неї є скоринка. Переймаєтесь кожен раз, що вона буде суха на смак, якщо довго тримати її на сковороді? Цього не станеться, якщо робити все правильно. Спочатку обсмажуєте для утворення скоринки, перекладаєте на деко чи у форму та ставите в духовку до готовності.
Наші рішення кажуть про нас більше, ніж здається на перший погляд, передають Патріоти України. Подивіться на три курки. Не думайте занадто довго. Просто виберіть ту, яка відразу привернула вашу увагу — і читайте розшифровку. Ваша підсвідомість вже зн...
Освіжувачі повітря можуть лише тимчасово маскувати запах, а килими та дивани мають здатність вбирати запахи, тому важливо проводити їх ретельне чищення принаймні раз на місяць, передають Патріоти України. Експертка з Clean and Scentsible розповіла, що ...