Торт із кабачків - популярна літня закуска. Але щоб вона вийшла дійсно смачною, вибирайте для приготування цієї страви тільки молоді кабачки з тонкою шкіркою, передають Патріоти України.
Пам'ятайте, що кабачок – водянистий овоч, тому краще натирати його на середній або крупній тертці. Потім масу потрібно віджати, щоб прибрати зайвий сік. Так коржі для торта не розпливуться при обсмажуванні
Час приготування: 1 година
Інгредієнти:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Історія Opti Taxi 579: від першого виклику у Києві до сучасного мобільного додатку. Дізнайтесь, як Opti змінила сервіс таксі в Україні за 20 років. Сьогодні викликати таксі – це питання кількох кліків у смартфоні. Але за цими кліками стоїть історія, що...
Хронічний біль у попереку давно став хворобою століття, і щодня ця проблема зачіпає мільйони людей. Винна - переважно сидяча робота, брак фізичної активності і неправильна постава. Але, як виявилося, навіть звичайна ходьба може бути ефективнішим рішенн...