Дуже смачно! Як приготувати кабачковий торт з зеленню і часником (рецепт)

Торт із кабачків - популярна літня закуска. Але щоб вона вийшла дійсно смачною, вибирайте для приготування цієї страви тільки молоді кабачки з тонкою шкіркою, передають Патріоти України.

Пам'ятайте, що кабачок – водянистий овоч, тому краще натирати його на середній або крупній тертці. Потім масу потрібно віджати, щоб прибрати зайвий сік. Так коржі для торта не розпливуться при обсмажуванні

Час приготування: 1 година

Інгредієнти:

  • 1 кг кабачків
  • 3 яйця
  • 3 ст.л. борошна
  • 1 ч.л. морської солі
  • Сіль, мелений перець
  • 2 ст.л. рубленого кропу і петрушки
  • 1 зубчик часника

Для начинки:

  • майонез або сирний сир
  • 1 зубчик часника
  • кілька гілочок зелені
  • сіль, перець

Спосіб приготування:

  1. Кабачки помити і натерти на крупній тертці. Посолити, дати постояти 15 хвилин і віджати зайву рідину.
  2. Додати яйця, сіль, борошно, мелений перець, подрібнений часник і зелень, перемішати.
  3. Розігріти млинцеву сковороду невеликого діаметра, добре змащену олією.
  4. Нанести тісто тонким шаром на сковороду, розрівнюючи силіконовою лопаткою. Обсмажити з двох сторін до золотистого кольору. Повторити з рештою тіста.
  5. Для начинки часник пропустити через прес, зелень дрібно посікти. Перемішати майонез або сирний сир із зеленню і часником, за бажанням приправити.
  6. Зібрати торт, перемазуючи кабачкові коржі кремом. Перед подачею остудити.

Як потрапити на прийом до лікаря без направлення

неділя, 23 лютий 2025, 13:01

Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...

А ви це знали? Навіщо заморожують хліб перед вживанням

неділя, 23 лютий 2025, 13:00

Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...