
Торт із кабачків - популярна літня закуска. Але щоб вона вийшла дійсно смачною, вибирайте для приготування цієї страви тільки молоді кабачки з тонкою шкіркою, передають Патріоти України.
Пам'ятайте, що кабачок – водянистий овоч, тому краще натирати його на середній або крупній тертці. Потім масу потрібно віджати, щоб прибрати зайвий сік. Так коржі для торта не розпливуться при обсмажуванні
Час приготування: 1 година
Інгредієнти:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Ніацин (вітамін B3), відомий як вітамін для енергії та шкіри, дедалі частіше привертає увагу вчених як важлива підтримка для печінки. Нові дослідження показують: він може допомагати запобігати та сповільнювати розвиток жирової хвороби печінки - як у лю...
За даними Science in Poland, до 15 тисяч людей щороку помирають від захворювань печінки - часто через те, що патології розвиваються непомітно роками. Однак орган подає перші сигнали набагато раніше, зокрема вранці, передають Патріоти України. Фахівці п...