Торт із кабачків - популярна літня закуска. Але щоб вона вийшла дійсно смачною, вибирайте для приготування цієї страви тільки молоді кабачки з тонкою шкіркою, передають Патріоти України.
Пам'ятайте, що кабачок – водянистий овоч, тому краще натирати його на середній або крупній тертці. Потім масу потрібно віджати, щоб прибрати зайвий сік. Так коржі для торта не розпливуться при обсмажуванні
Час приготування: 1 година
Інгредієнти:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Деякі продукти призводять до набору ваги, порушуючи обмін речовин і заважаючи організму засвоювати поживні речовини. Ключову роль у збільшенні маси тіла відіграють додані цукри у продуктах, передають Патріоти України з посиланням на Instagram-сторінку ...
На сторінці smirnovy_v_e розповіли про простий спосіб, як визначити рівень власної тривожності, а також, як саме можна впоратися зі стресом у повсякденному житті, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Не варто лякатися результатів: цей тест н...