
Торт із кабачків - популярна літня закуска. Але щоб вона вийшла дійсно смачною, вибирайте для приготування цієї страви тільки молоді кабачки з тонкою шкіркою, передають Патріоти України.
Пам'ятайте, що кабачок – водянистий овоч, тому краще натирати його на середній або крупній тертці. Потім масу потрібно віджати, щоб прибрати зайвий сік. Так коржі для торта не розпливуться при обсмажуванні
Час приготування: 1 година
Інгредієнти:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Пральна машина є незамінною технікою у будь-якому домогосподарстві. Слід пам’ятати, що при регулярній роботі, вона може накопичувати мийні засоби, залишки бруду, пом’якшувачі та стати середовищем для розвитку цвілі. Про це пише Daily Express, передають...
Кожен бачить одне й те саме зображення по-своєму. Те, що ви помічаєте першим, розкриває приховані риси вашої особистості, передають Патріоти України. 1. Обличчя. 2. Камінь. 3. Дерева. 4. Море