
Торт із кабачків - популярна літня закуска. Але щоб вона вийшла дійсно смачною, вибирайте для приготування цієї страви тільки молоді кабачки з тонкою шкіркою, передають Патріоти України.
Пам'ятайте, що кабачок – водянистий овоч, тому краще натирати його на середній або крупній тертці. Потім масу потрібно віджати, щоб прибрати зайвий сік. Так коржі для торта не розпливуться при обсмажуванні
Час приготування: 1 година
Інгредієнти:
Для начинки:
Спосіб приготування:
Кардіологи назвали напій, який варто пити щодня для підтримки здоров’я серця - зелений чай. За словами фахівців, він багатий на антиоксиданти, що зменшують запалення в організмі, покращують стан судин і можуть допомогти знизити артеріальний тиск, перед...
Коньяк - це міцний напій із насиченим смаком, тому закуски до нього обирають так, щоб вони підкреслювали аромат і не перебивали його. Тому деякі продукти їсти у поєднанні з коньяком не можна, передають Патріоти України. Наприклад, часто на застіллях лю...