Картопля на грилі - це чудовий варіант гарніру для м'ясних страв. Щоб приготувати пікантну закуску, вам знадобиться мінімум часу та невелика кількість інгредієнтів, передають Патріоти України.
Приготування їжі на грилі рекомендоване багатьма дієтологами, адже такий метод робить їжу менш калорійною, ніж якщо її смажити у великій кількості олії.
На 4 порції картоплі на грилі вам знадобиться:
Спочатку треба закип'ятити воду у великій каструлі, покласти туди картоплю і варити протягом десяти хвилин. Потім злийте воду, обдайте картоплю холодною водою, простежте, щоб вся рідина стекла.
Дочекайтесь, коли картопля охолоне, наріжте товстими шматочками, не знімаючи шкірку. В невеликій каструлі змішайте рослинну олію і вершкове масло, додайте часник. Коли часник трохи підрум'яниться, зніміть каструлю з вогню. Змішайте в ступці трави, сіль і перець.
Змастіть з усіх боків картоплю сумішшю з травами. Смажте картоплю протягом 10-15 хвилин на грилі над розжареним вугіллям, змащуючи залишками суміші, поки картопля не стане м'якою. Перекладіть смажену картоплю з часником на підігріте блюдо і подавайте до столу.
При приготуванні котлет дуже важливо не лише вибрати хороші продукти та замісити якісний фарш, передають Патріоти України. Ключове значення набуває сам процес смаження, адже часом котлети, які вийшли ідеальними, ні в яку не хочуть відставати від поверх...
Православна церква України 20 січня за новим стилем вшановує пам'ять вірменського священика і пророка Євфимія Великого. За старим стилем 20 січня відзначають Собор Іоанна Хрестителя або по-народному - Іванів день. . Цей день здавна вважається небезпе...