Кутя - одна з головних страв на різдвяному столі, де за традицією налічується 12 пісних страв. За довгі роки з'явилося безліч різних рецептів, і якщо ви вже готували кутю з пшениці, пропонуємо вам спробувати не менше смачний варіант куті з рису з родзинками та волоськими горіхами, передають Патріоти України.
Для приготування куті нам знадобляться: круглий рис (250 г), мак (100 г), родзинки (100 г), горіхи волоські (100 г), мед (150-200 г), сіль (щіпка).
Як приготувати кутю з рису на Різдво:
Мікрохвильова піч - зручний пристрій, але деякі продукти і матеріали небезпечно нагрівати, передають Патріоти України. 1. Яйця у шкаралупі Нагрівання цілого яйця у мікрохвильовці може призвести до вибуху через накопичення пари всередині. 2. Металевий ...
Багато покупців навіть не підозрюють, що звичне «масло» на прилавку може виявитися спредом або сумішшю рослинних жирів. Фахівці радять уважно перевіряти етикетку, склад і консистенцію, щоб уникнути підробок і зберегти здоров’я, передають Патріоти Украї...