Кутя - одна з головних страв на різдвяному столі, де за традицією налічується 12 пісних страв. За довгі роки з'явилося безліч різних рецептів, і якщо ви вже готували кутю з пшениці, пропонуємо вам спробувати не менше смачний варіант куті з рису з родзинками та волоськими горіхами, передають Патріоти України.
Для приготування куті нам знадобляться: круглий рис (250 г), мак (100 г), родзинки (100 г), горіхи волоські (100 г), мед (150-200 г), сіль (щіпка).
Як приготувати кутю з рису на Різдво:
Іноді найнеочевидніші вибори багато про нас розповідають. Навіть такі, як звуки, які ми вважаємо заспокійливими. На зображенні показані чотири варіанти звуків, кожен із яких відповідає певним рисам характеру та цінностям. Оберіть той, який найбільше ва...
Розморожування м’яса при кімнатній температурі - найпоширеніша помилка, яку допускають на кухні. Багато хто просто залишає продукт на столі, щоб той швидше відтанув. Але цей зручний метод може зробити м’ясо небезпечним для вживання - особливо влітку, к...