
Кутя - одна з головних страв на різдвяному столі, де за традицією налічується 12 пісних страв. За довгі роки з'явилося безліч різних рецептів, і якщо ви вже готували кутю з пшениці, пропонуємо вам спробувати не менше смачний варіант куті з рису з родзинками та волоськими горіхами, передають Патріоти України.
Для приготування куті нам знадобляться: круглий рис (250 г), мак (100 г), родзинки (100 г), горіхи волоські (100 г), мед (150-200 г), сіль (щіпка).
Як приготувати кутю з рису на Різдво:
Оптичні ілюзії дедалі частіше стають інструментом для легких психологічних тестів. Вони не претендують на науковість, але дозволяють поглянути на себе під новим кутом. Один із таких візуальних експериментів стрімко набрав популярності в соцмережах. Див...
Довгі години перед комп’ютером, домашні офіси без зручних крісел і мінімум руху стали новою реальністю сучасного світу. Лікарі попереджають про небезпечні наслідки малорухливого способу життя, передають Патріоти України. Звичка тривалого сидіння може в...