Як приготувати квашені помідори, як бочкові за 3 дні (рецепт)

Квашені помідори можна приготувати, як бочкові за 3 дні, передають Патріоти України.

Складові:

  • Помідори;
  • 2 ст.л. солі (на 1 л. води);
  • 2 ст.л. цукру (на 1 л. води);
  • перець чилі за бажанням;
  • кріп-парасольки;
  • селера або петрушка;
  • часник 4 зубки.

Покроковий рецепт приготування:

  • Помідори, кріп, селеру треба помити, часник очистити.
  • Приготувати гарячий розсіл. На 1 літр води додаємо 2 столові ложки солі і 2 ст. ложки цукру, селеру, доводимо до кипіння і кип'ятимо 2 хвилини.
  • Укладаємо кріп, часник, перець чилі, помідори і зверху знову парасольки кропу, часник.
  • Заливаємо гарячим розсолом і залишаємо помідори кваситися на 3 дні. Маленькі помідори черрі готові і через добу.

Еліксир молодості з українських лісів: Названо гриби, які потужно протидіють процесу старіння

вівторок, 10 червень 2025, 13:01

Науковці з’ясували, що білі гриби мають унікальні властивості, які гальмують процеси старіння на клітинному рівні. Все завдяки двом потужним компонентам — ерготіонеїну та глутатіону. Ці антиоксиданти захищають клітини організму від руйнівної дії вільни...

Це може здивувати! Які зміни відбуваються в організмі при відмові від цукру

вівторок, 10 червень 2025, 12:31

Лікар-інфекціоніст Світлана Іщенко розповіла про те, що буде з організмом, якщо позбавити його цукру та продуктів, які його містять, передають Патріоти України. За словами лікаря, через 2 дні відбудуться поліпшення у травленні, почнуть відступати пробл...