Над пельменями треба добре попрацювати, щоб ними посмакувати. Замісити тісто, зробити фарш, наліпити кілька десятків. Якщо ви хочете пельмені, але не хочете всім цим займатися, зробіть ледачі.
Потрібні такі:
Потрібно змішати борошно та воду. В цю масу введіть яйце та дрібку солі. Коли тісто буде готове, загорніть в пакет та поставте в холодильник на 30 хвилин.
Змішайте фарш та подрібнену цибулину, часник. Додайте солі, перцю. Це буде начинка. Тепер час дістати тісто.
Розкачайте на столі тісто. Викладіть на нього начинку. Згорніть в рулет. Розріжте його на пельмені.
Обсмажте на олії подрібнену цибулю та моркву. Викладіть на них пельмені. Залийте сумішшю вершків та води. Накрийте кришкою та тушкуйте на повільному вогні протягом 30 хвилин. Смачного!
У рамках 30-річного дослідження вчені встановили зв’язок між певним стилем харчування і високою якістю старіння — тобто досягненням 70-річного віку без серйозних хронічних хвороб, зі збереженою когнітивною функцією, стабільним психічним станом і можлив...
Народне свято 25 квітня відоме під назвами, Марк ключник, Василь-парильник. 25 квітня за новим стилем (8 травня за старим) вшановують пам'ять одного з апостолів євангеліста Марка. За юліанським календарем сьогодні вшановують преподобного Василя Сповідн...