Над пельменями треба добре попрацювати, щоб ними посмакувати. Замісити тісто, зробити фарш, наліпити кілька десятків. Якщо ви хочете пельмені, але не хочете всім цим займатися, зробіть ледачі.
Потрібні такі:
Потрібно змішати борошно та воду. В цю масу введіть яйце та дрібку солі. Коли тісто буде готове, загорніть в пакет та поставте в холодильник на 30 хвилин.
Змішайте фарш та подрібнену цибулину, часник. Додайте солі, перцю. Це буде начинка. Тепер час дістати тісто.
Розкачайте на столі тісто. Викладіть на нього начинку. Згорніть в рулет. Розріжте його на пельмені.
Обсмажте на олії подрібнену цибулю та моркву. Викладіть на них пельмені. Залийте сумішшю вершків та води. Накрийте кришкою та тушкуйте на повільному вогні протягом 30 хвилин. Смачного!
Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...
Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.