Як приготувати ледачі пельмені - краща ідея для апетитного обіду

Над пельменями треба добре попрацювати, щоб ними посмакувати. Замісити тісто, зробити фарш, наліпити кілька десятків. Якщо ви хочете пельмені, але не хочете всім цим займатися, зробіть ледачі.

Інгредієнти

Потрібні такі:

  • фарш — 0,5 кг;
  • цибуля — 2 шт;
  • морква — 1 шт.;
  • борошно — 3 скл.;
  • вода — 1 скл.;
  • яйце — 1 шт.;
  • сіль — дрібка;
  • вершки.

Як приготувати

Потрібно змішати борошно та воду. В цю масу введіть яйце та дрібку солі. Коли тісто буде готове, загорніть в пакет та поставте в холодильник на 30 хвилин.

Змішайте фарш та подрібнену цибулину, часник. Додайте солі, перцю. Це буде начинка. Тепер час дістати тісто.

Розкачайте на столі тісто. Викладіть на нього начинку. Згорніть в рулет. Розріжте його на пельмені.

Обсмажте на олії подрібнену цибулю та моркву. Викладіть на них пельмені. Залийте сумішшю вершків та води. Накрийте кришкою та тушкуйте на повільному вогні протягом 30 хвилин. Смачного!

Оси будуть летіти геть, якщо відчують запах однієї "ненависної "рослини

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:53

Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...