Якщо ви обожнюєте домашні пельмені, але ліпити нема часу чи й бажання, то приготуйте лінивий варіант. Так, це не зовсім пельмені, але смакують не менше. Готувати просто, виходить велика порція для родини чи компанії друзів, передають Патріоти України.
Для того, щоб вечеря приготувалася за 10 хвилин, треба паралельно поставити на плиту сковорідку та каструлю.
На сковорідку відправте подрібнену цибулю, через пару хвилин фарш, підсмажте протягом 5 хвилин під закритою кришкою на малому вогні. Посоліть та додайте прянощі, ложку сметану та томатної пасти (на смак). Тушкуйте до готовності.
Тим часом зваріть будь-які макарони. З’єднайте з фаршем і подавайте до столу. Здавалося б, просто, але дуже смачно. Заправку до фаршу можна варіювати.
Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...
Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...