Як приготувати лимонний маринад, щоб курка вийшла ароматна та м’яка

Іноді виникає бажання приготувати дещо особливе. А ще хочеться здивувати родину, друзів чи гостей. Для цього випадку приготуйте курку в лимонному маринаді. Він надасть не тільки аромат смаженій чи запеченій курці, але й зробить її дуже м’якою, передають Патріоти України.

Як приготувати маринад

Все дуже просто. Змішайте сік з одного лимона з 1-2 столовими ложками оливкової олії. Посоліть суміш та всипте чорний мелений перець. Вийде ідеальна комбінація смаків, якщо буде ще гілочка розмарину. У поєднанні з лимоном він творить дива з куркою.

Ви можете сказати, що курятина сама по собі не є жорсткою. Звичайно, це правда. Додаткова м’якість робить страву з курячого м’яса тільки кращою. Воно буквально буде танути у роті.

Олія, лимонний сік та розмарин — базова комбінація лимонному маринаду. Його можна також робити з часником чи сушеним чебрецем (тим’ян). Вони мають виражений смак та аромат, що буде також дуже добре смакувати з куркою.

Вибирайте комбінацію смаків та готуйте найсмачнішу курку. Ваші страви отримають безліч компліментів, а гості будуть просити добавку. Смачного!

А ви це знали? Чи треба мити пшоно перед варінням

вівторок, 10 вересень 2024, 7:10

Багато господинь при приготуванні каші з тієї чи іншої крупи часто запитують про необхідність попереднього промивання, передають Патріоти України. З одного боку, миття здається цілком логічним етапом підготовки продукту, оскільки дозволяє позбутися мож...

Народні прикмети на 10 вересня. Що цього дня спрадавна робили українці аби привернути у свій дім щастя

вівторок, 10 вересень 2024, 7:05

10 вересня за новим церковним календарем (23 вересня за старим) - день пам'яті святителів Петра і Павла, єпископів Нікейських, і преподобного Павла Послушливого, Києво-Печерського. . За старим календарним стилем - день пам'яті святої Анни Пророчиці, І...