Як приготувати м’ясо з скоринкою: Названо секретний інгредієнт, яким користуються кухарі в ресторані

Якщо готувати смажене м’ясо, то найапетитнішими виглядають шматочки, які мають приємний рум’яний відтінок кольору і характерну скоринку, передають Патріоти України.

Це говорить про майстерність кухаря та обіцяє справжню кулінарну насолоду.

При самостійному приготуванні м’яса домогтися появи скоринки складно.

Подробиці

Однак є секретний інгредієнт, який дозволить вам завжди подавати апетитну страву.

У чому полягає хитрість?

Якщо ви просто смажите м’ясо і в процесі помітили, що про скоринку можна навіть не мріяти, варто використовувати один простий продукт – соєвий соус.

Його можна додати до м’яса у процесі приготування.

Завдяки певному складу з додаванням соєвого соусу скоринка з’являється у 100% випадків.

У духовці

Досвідчені кулінари рекомендують використовувати особливий маринад перед тим, як відправляти м’ясо до духової шафи.

Шматочки варто обробити маринадом, що складається з меду та соєвого соусу.

Смак страви буде неймовірно цікавим і незвичайним, тому домашні оцінять майстерність господині.

А ви це знали? Чому нержавіюча сталь не ржавіє

середа, 11 вересень 2024, 19:10

Іржа є постійною загрозою для заліза, яке легко окислюється як на повітрі, так і у воді. Навіть сталь легко іржавіє, тобто окислення пошкоджує конструкції у будівлях, автомобілях і приладах, передають Патріоти України. Проте нержавіюча сталь не має ціє...

Є секрет! ТОП-8 корисних порад на вечір, які допомагають худнути

середа, 11 вересень 2024, 18:44

Здорова нічна рутина сприяє якісному сну та впливає на процеси обміну речовин та енергію вже наступного дня. Таким чином, щоб схуднути, важливо уникати пізніх перекусів та додаткових калорій увечері, як-от фастфуду чи алкоголю після вечері, передають П...