Як приготувати найсмачніші бендерики з м’ясом

Бендерики з м‘ясом - традиційна страва української кухні. Вони дуже прості у приготуванні, але неймовірно смачні та поживні. Якщо ви не готували раніше бендериків, то спробуйте за нашим рецептом. Їх можна подавати як на обід, так і на вечерю, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти для тіста:
2 яйця
100 г борошна
1 ч. л. цукру
250 г молока
1 ст. л. олії

Для начинки:

400 г фаршу
1 цибулина
сіль та перець на смак

Фарш можна взяти, який вам більш до смаку. Але зі свинини буде найсоковитішим. Ці інгредієнти розраховані на 10 млинців або на 20 бандериків

Візьміть миску, з‘єднайте яйця з цукром. Додайте до них сіль та борошно, змішайте до однорідної маси. Після цього влийте молоко та олію, ретельно змішайте все за допомогою вінчика.

Змастіть сковорідку олією, суміш наберіть черпаком та випікайте млинці на маленькому вогні, щоб не підрум‘янилися, їх ще доведеться обсмажувати. Посоліть, поперчіть фарш та додайте до нього цибулю.

Млинці розріжте навпіл. На край кожної половинки покладіть по столовій ложці начинки та складіть у вигляді трикутника.

Обсмажте бендерики на сковороді під кришкою до золотистого кольору, щоб м‘ясо гарно приготувалося. Краще смажити на середньому вогні. Найкраще страва ця страва смакує зі сметаною. Смачного!

Джерело: ПростоВей

Неочікувано! Віскі визнали найменш шкідливим алкоголем - але є умова

четвер, 6 листопад 2025, 17:45

Віскі вважається найменш шкідливим алкогольним напоєм, якщо вживати його помірно. Про це розповіла кардіологиня Олена Лащенко, передають Патріоти України. За словами лікарки, невеликі дози віскі менш небезпечні для здоров’я, ніж інші види алкоголю. У п...

Варто включити в раціон! Названо спецію, яка знижує високий тиск

четвер, 6 листопад 2025, 16:44

Людям з високим кров’яним тиском кардіологи зазвичай радять звернути увагу на свій раціон й виключити зі щоденного меню солоне, гостре та жирне, а також обмежити вживання кави, міцного чаю, алкоголю та солодкого, передають Патріоти України. У гіпертоні...