Бендерики з м‘ясом - традиційна страва української кухні. Вони дуже прості у приготуванні, але неймовірно смачні та поживні. Якщо ви не готували раніше бендериків, то спробуйте за нашим рецептом. Їх можна подавати як на обід, так і на вечерю, передають Патріоти України.
Інгредієнти для тіста:
2 яйця
100 г борошна
1 ч. л. цукру
250 г молока
1 ст. л. олії
Для начинки:
400 г фаршу
1 цибулина
сіль та перець на смак
Фарш можна взяти, який вам більш до смаку. Але зі свинини буде найсоковитішим. Ці інгредієнти розраховані на 10 млинців або на 20 бандериків
Візьміть миску, з‘єднайте яйця з цукром. Додайте до них сіль та борошно, змішайте до однорідної маси. Після цього влийте молоко та олію, ретельно змішайте все за допомогою вінчика.
Змастіть сковорідку олією, суміш наберіть черпаком та випікайте млинці на маленькому вогні, щоб не підрум‘янилися, їх ще доведеться обсмажувати. Посоліть, поперчіть фарш та додайте до нього цибулю.
Млинці розріжте навпіл. На край кожної половинки покладіть по столовій ложці начинки та складіть у вигляді трикутника.
Обсмажте бендерики на сковороді під кришкою до золотистого кольору, щоб м‘ясо гарно приготувалося. Краще смажити на середньому вогні. Найкраще страва ця страва смакує зі сметаною. Смачного!
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...
Ось перелік груп і конкретних продуктів, від яких варто утриматися або звести до мінімуму влітку, а також пояснення, чому це корисно, передають Патріоти України. Підсумовуючи, у спекотну пору варто виключити або суттєво обмежити:. Натомість обирайте ле...