Існує безліч варіантів приготування глазурі для паски. Найпростіший рецепт - змішати білок, цукрову пудру та лимонний сік. Але якщо ви хочете отримати густу і пухнасту глазур, яка не прилипатиме і тріскатиметься, тоді візьміть за основу крем-сир, передають Патріоти України.
Глазур для паски з крем-сиру
Інгредієнти:
- 300 г вершкового крем-сиру
- 105 мл вершків 30%
- 10 г желатину
- 55 мл води
- 100 -120 г цукрової пудриЗмішуємо крем-сир із половиною вершків, додаємо цукрову пудру і злегка збиваємо блендером.
Другу половину вершків нагріваємо та розчиняємо в них заздалегідь замочений желатин. Виливаємо цю суміш у крем-сир і збиваємо до однорідності.
Глазур для пасок готова. Прикрашати нею потрібно вже охолоджену випічку. Якщо глазур загусне, її можна трохи прогріти в мікрохвильовій печі, щоб вона стала більш рідкою і стікала по пасках. Або можна залишити густу консистенцію, і тоді верхівка пасочки буде прикрашена ще апетитніше.
Глазур для паски на основі згущеного молока
Ще один варіант глазурі, що не липне і не тріскається, складається зі згущеного молока. На 6 столових ложок згущеного молока, візьміть 4 ст. л. сухого молока та 2 ч.л. лимонного соку.
Змішайте усі інгредієнти до однорідної консистенції. Маса має бути досить густою. Змастіть готовою глазур'ю паски і залиште її підсихати на всю ніч
Капустянка або вовчок, медведка чи ведмедка, як її ще по-різному називають городники, вважається однією з найбільш підступних і небезпечних шкідників на городі. Вона нищить усе на своєму шляху: коріння овочів, саджанці, цибулини квітів. Найгірше те, що...
Каструлі є одним з найбільш часто використовуваних предметів начиння на наших кухнях. Їх вибір величезний — чавунні, емальовані, скляні, а також керамічні і сталеві. Що слід враховувати при виборі каструль і сковорідок, а яких категорично уникати, розп...