Як приготувати ніжну глазур для паски на основі крем-сиру - перевірений рецепт, який точно вийде

Існує безліч варіантів приготування глазурі для паски. Найпростіший рецепт - змішати білок, цукрову пудру та лимонний сік. Але якщо ви хочете отримати густу і пухнасту глазур, яка не прилипатиме і тріскатиметься, тоді візьміть за основу крем-сир, передають Патріоти України.

Глазур для паски з крем-сиру

Інгредієнти:

  • 300 г вершкового крем-сиру
  • 105 мл вершків 30%
  • 10 г желатину
  • 55 мл води
  • 100 -120 г цукрової пудриЗмішуємо крем-сир із половиною вершків, додаємо цукрову пудру і злегка збиваємо блендером.

Другу половину вершків нагріваємо та розчиняємо в них заздалегідь замочений желатин. Виливаємо цю суміш у крем-сир і збиваємо до однорідності.

Глазур для пасок готова. Прикрашати нею потрібно вже охолоджену випічку. Якщо глазур загусне, її можна трохи прогріти в мікрохвильовій печі, щоб вона стала більш рідкою і стікала по пасках. Або можна залишити густу консистенцію, і тоді верхівка пасочки буде прикрашена ще апетитніше.

Глазур для паски на основі згущеного молока

Ще один варіант глазурі, що не липне і не тріскається, складається зі згущеного молока. На 6 столових ложок згущеного молока, візьміть 4 ст. л. сухого молока та 2 ч.л. лимонного соку.

Змішайте усі інгредієнти до однорідної консистенції. Маса має бути досить густою. Змастіть готовою глазур'ю паски і залиште її підсихати на всю ніч

Оси будуть летіти геть, якщо відчують запах однієї "ненависної "рослини

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:53

Спекотне літо приносить не тільки сонячний вітамін D, а й небажаних гостей - ос, які літають навколо будинків і садів у пошуках їжі. Хоча оси корисні для запилення і боротьби зі шкідниками, їхні часті укуси можуть доставляти дискомфорт і навіть бути не...

А ви це знали? Що не потрібно додавати у фарш для котлет, щоб не зіпсувати їх

п’ятниця, 27 червень 2025, 18:30

Домашні котлети – дуже ситна і смачна страва, яку можна готувати з будь-якого м'ясного фаршу, а також і просто з овочів, крабових котлет, а також із печінки. Щоб котлети не розпадалися, потрібно знати деякі кулінарні секрети, передають Патріоти України...