Смачний, а головне низькокалорійний рецепт домашньої окрошки сподобається кожному, передають Патріоти України.
1. Ретельно миймо курячу грудку, відварюємо її до готовності в підсоленій воді зі спеціями за смаком (лавровий лист, перець).
2. Яйця відварюємо у підсоленій воді 7-8 хвилин до готовності. Також, відваріть картоплю, охолодіть та наріжте шматочками.
3. Дрібно наріжте редиску, огірок, зелень та викладіть у глибоку салатницю.
4. Охолодіть курячу грудку, наріжте дрібними шматочками та додайте в салатницю.
5. Почистіть відварені яйця від шкарлупи, наріжте дрібними шматочками та додайте до решти інгредієнтів.
6. Посоліть та поперчіть окрошку за смаком, перемішайте та залийте кефіром. За бажанням можна додати газованої води та оцту.
7. Перед подачею окрошки на стіл посипте її кропом. Смачного!
Автомобільний ринок останніх років показує: уживані авто здатні бути не менш надійними за нові, а іноді й перевершувати їх за тривалістю служби. В умовах, коли пошук машини з ресурсом понад 320 тис. кілометрів стає частиною фінансового планування, експ...
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, преставлення святителя Іоана Златоуста, архієпископа Константинопольського, і день пам'яті Ліснинської ікони Божої Матері. За старим календарним стилем - ...