Смачний, а головне низькокалорійний рецепт домашньої окрошки сподобається кожному, передають Патріоти України.
1. Ретельно миймо курячу грудку, відварюємо її до готовності в підсоленій воді зі спеціями за смаком (лавровий лист, перець).
2. Яйця відварюємо у підсоленій воді 7-8 хвилин до готовності. Також, відваріть картоплю, охолодіть та наріжте шматочками.
3. Дрібно наріжте редиску, огірок, зелень та викладіть у глибоку салатницю.
4. Охолодіть курячу грудку, наріжте дрібними шматочками та додайте в салатницю.
5. Почистіть відварені яйця від шкарлупи, наріжте дрібними шматочками та додайте до решти інгредієнтів.
6. Посоліть та поперчіть окрошку за смаком, перемішайте та залийте кефіром. За бажанням можна додати газованої води та оцту.
7. Перед подачею окрошки на стіл посипте її кропом. Смачного!
На українських луках і узліссях під палким літнім сонцем розквітає рослина, яку здавна називають "золотом природи" - звіробій. Його яскраво-жовті квіти приховують потужні природні компоненти, які століттями використовували для зцілення. Сьогодні, коли...
Літня активність павуків зростає, а разом з нею - ризик їх появи у домі. Втім, експертка з прибирання Анна Луїза поділилася у TikTok трьома простими та натуральними способами, які допоможуть позбутися непроханих восьминогих гостей, передають Патріоти У...