
Смачний, а головне низькокалорійний рецепт домашньої окрошки сподобається кожному, передають Патріоти України.
1. Ретельно миймо курячу грудку, відварюємо її до готовності в підсоленій воді зі спеціями за смаком (лавровий лист, перець).
2. Яйця відварюємо у підсоленій воді 7-8 хвилин до готовності. Також, відваріть картоплю, охолодіть та наріжте шматочками.
3. Дрібно наріжте редиску, огірок, зелень та викладіть у глибоку салатницю.
4. Охолодіть курячу грудку, наріжте дрібними шматочками та додайте в салатницю.
5. Почистіть відварені яйця від шкарлупи, наріжте дрібними шматочками та додайте до решти інгредієнтів.
6. Посоліть та поперчіть окрошку за смаком, перемішайте та залийте кефіром. За бажанням можна додати газованої води та оцту.
7. Перед подачею окрошки на стіл посипте її кропом. Смачного!
Оптичні ілюзії - це не лише цікаві картинки, які обманюють наш зір. Вони вже давно використовуються в психоаналізі, допомагаючи розкривати приховані риси характеру та бажання людини. Одним із таких методів є тест на особистість, де зображення містить п...
У багатьох порадах щодо енергозбереження часто можна почути рекомендацію: "Виймайте вилку з розетки після кожного використання". Це справді стосується дрібних нагрівальних або моторизованих приладів, які можуть становити небезпеку, якщо залишити їх під...