Як приготувати окрошку на кефірі за бабусиним рецептом

Для того, щоб окрошка була смачна, варто взяти два види м’яса. Або ж, наприклад, філе куряче та ковбасу. Філе відваріть у невеликій кількості води, ковбасу поріжте кубиками, передають Патріоти України.

Викладіть у каструлю, додайте порізане кубиками варене яйце, а також овочі (свіжі огірки та редиску).

Залийте все кефіром, додайте бульйон, в якому варилося м’ясо. Посоліть, за бажанням поперчіть і притрусіть свіжою зеленню.

Окрошка має настоятися протягом 15 хвилин, щоб бути готовою до вживання та смакування!

Найкращі кондиціонери для обігріву взимку. Рекомендації від компанії «Кондиціонери України»

п’ятниця, 1 серпень 2025, 18:46

Підготовку до опалювального сезону зазвичай починають восени, але якщо для опалення планується використовувати кондиціонер, купити та встановити його краще ще влітку. До завершення спекотного сезону він забезпечить прохолоду, при мінливій осінній погод...

Тест на характер: Оберіть двері - і дізнайтесь, яке випробування готує вам доля

п’ятниця, 1 серпень 2025, 18:30

Перед вами - шість дверей. Подивіться на зображення і оберіть ті, які інтуїтивно здаються "вашими", передають Патріоти України. Не роздумуйте довго — просто довіртесь собі. А потім прочитайте, що означає ваш вибір. Готуйтеся до кар'єрного прориву. Попе...