
Для того, щоб окрошка була смачна, варто взяти два види м’яса. Або ж, наприклад, філе куряче та ковбасу. Філе відваріть у невеликій кількості води, ковбасу поріжте кубиками, передають Патріоти України.
Викладіть у каструлю, додайте порізане кубиками варене яйце, а також овочі (свіжі огірки та редиску).
Залийте все кефіром, додайте бульйон, в якому варилося м’ясо. Посоліть, за бажанням поперчіть і притрусіть свіжою зеленню.
Окрошка має настоятися протягом 15 хвилин, щоб бути готовою до вживання та смакування!
На щастя, зробити дім теплішим і енергоефективнішим можна швидко та недорого. Видання Martha Stewart зібрало та розповіло про найкращі поради експертів, які допоможуть вам утеплити вікна та залишитися в комфорті цієї холодної зими, передають Патріоти У...
Виявляється, глінтвейн - не лише смачний зимовий напій, а й справжній помічник для організму. Науковці заявляють: улюблений напій містить безліч вітамінів та корисних речовин, необхідних для підтримки імунітету в найхолодніші місяці, передають Патріоти...