Для того, щоб окрошка була смачна, варто взяти два види м’яса. Або ж, наприклад, філе куряче та ковбасу. Філе відваріть у невеликій кількості води, ковбасу поріжте кубиками, передають Патріоти України.
Викладіть у каструлю, додайте порізане кубиками варене яйце, а також овочі (свіжі огірки та редиску).
Залийте все кефіром, додайте бульйон, в якому варилося м’ясо. Посоліть, за бажанням поперчіть і притрусіть свіжою зеленню.
Окрошка має настоятися протягом 15 хвилин, щоб бути готовою до вживання та смакування!
Мурахи в будинку — поширена проблема, особливо навесні і влітку. Перш ніж потягнутися до хімікатів, дізнайтеся про природні методи відлякування мурах, пише видання Deccoria, передають Патріоти України. Оцет — один з найефективніших природних засобів ві...
Стрес від війни є дуже вагомим негативним фактором, який скорочує життя. Але деякі звички та спосіб життя мають набагато більший вплив на кількість років, які людина може прожити якісно. Відмова хоча б від деяких шкідливих звичок може покращити самопоч...