Як приготувати окрошку на кефірі за бабусиним рецептом

Для того, щоб окрошка була смачна, варто взяти два види м’яса. Або ж, наприклад, філе куряче та ковбасу. Філе відваріть у невеликій кількості води, ковбасу поріжте кубиками, передають Патріоти України.

Викладіть у каструлю, додайте порізане кубиками варене яйце, а також овочі (свіжі огірки та редиску).

Залийте все кефіром, додайте бульйон, в якому варилося м’ясо. Посоліть, за бажанням поперчіть і притрусіть свіжою зеленню.

Окрошка має настоятися протягом 15 хвилин, щоб бути готовою до вживання та смакування!

Варто знати! Як утеплити вікна та зменшити рахунки за опалення

неділя, 30 листопад 2025, 18:45

На щастя, зробити дім теплішим і енергоефективнішим можна швидко та недорого. Видання Martha Stewart зібрало та розповіло про найкращі поради експертів, які допоможуть вам утеплити вікна та залишитися в комфорті цієї холодної зими, передають Патріоти У...

Глінтвейн - секрет здоров’я цієї зими: Вчені розповіли, чому його варто пити

неділя, 30 листопад 2025, 18:15

Виявляється, глінтвейн - не лише смачний зимовий напій, а й справжній помічник для організму. Науковці заявляють: улюблений напій містить безліч вітамінів та корисних речовин, необхідних для підтримки імунітету в найхолодніші місяці, передають Патріоти...