Для того, щоб окрошка була смачна, варто взяти два види м’яса. Або ж, наприклад, філе куряче та ковбасу. Філе відваріть у невеликій кількості води, ковбасу поріжте кубиками, передають Патріоти України.
Викладіть у каструлю, додайте порізане кубиками варене яйце, а також овочі (свіжі огірки та редиску).
Залийте все кефіром, додайте бульйон, в якому варилося м’ясо. Посоліть, за бажанням поперчіть і притрусіть свіжою зеленню.
Окрошка має настоятися протягом 15 хвилин, щоб бути готовою до вживання та смакування!
Сніданок є головним прийомом їжі протягом всього дня, а тому ви маєте ретельно обирати продукти, які можна вживати саме у цей час. Вівсяна каша є відмінним вибором для здорового початку дня, оскільки містить багато клітковини, корисної для контролю рів...
Яка їжа не лише смачна, а й дуже корисна для фігури: повний список, передають Патріоти України. Якщо ви втомилися обмежувати себе в їжі, вчені рекомендують ці види продуктів, які не лише не шкодять фігурі, а й допомагають швидше схуднути. Їх рекомендов...