Як приготувати омлет для всієї родини з одного яйця - досвідчені господарки поділилися секретом

Омлет - проста в приготуванні страва, яку можна їсти як на сніданок, так і в обід. Щоб приготувати омлет для усієї сім'ї, не обов'язково використовувати багато яєць. Досвідчені господині поділилися секретом, як з одного яйця зробити омлет на 3-4 порції, передають Патріоти України.

Багато хто готує омлет за класичним рецептом: яйця, молоко, спеції. Однак, якщо у вас у холодильнику мало яєць, тоді розбавити омлет можна іншими інгредієнтами, і тоді його об'єм у кілька разів збільшиться.

Візьміть ємність, в якій змішайте вилкою яйце і сіль за смаком. Додайте 5 столових ложок молока та 2 столові ложки борошна. Розмішайте інгредієнти до однорідності.

Потім додайте в омлет 5-7 столових ложок води, краще за мінеральну, і пару ложок молока, якщо маса занадто густа.Мінеральна вода зробить омлет більш пишним, а ось про соду забудьте. Незважаючи на те, що багато господинь додають її в цю страву, вона її пишніше не робить. Починаємо смажити омлет. Виливайте його на розігріту сковороду, змащену олією. Готуємо під кришкою на маленькому вогні.

При подачі омлет розрізаємо на кілька частин. Зверху можна викладати будь-які начинки до смаку: сир, гриби, авокадо, філе лосося, ковбасу тощо. Омлет з начинкою вийде ситнішим, якщо ви хочете повноцінно поснідати.

А ви це знали? Скільки років можна зберігати консервацію

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:28

Напевно, у кожної української господині стоїть кількадесят баночок домашніх заготовок у погребі. Адже консервація - це чудовий спосіб зберегти смак та користь продуктів упродовж кількох років, передають Патріоти України. Втім, варто бути обачними і сл...

Просто оберіть картинку! Яким словом вас можна описати - тест на визначення особистості

п’ятниця, 29 березень 2024, 11:12

У світі немає двох ідентичних особистостей, кожна людина неповторна і унікальна. Однак часто деякі риси характеру йдуть в парі. Тому уподобання людини можуть розповісти про її характер, передають Патріоти України. Цей простий тест визначить, яким слово...