Смачну, пишну страву можна приготувати в духовці, на сковороді, в мультиварці і навіть мікрохвильовці. Смак буде ніжним, структура м’якою і поверне до дитячих спогадів, передають Патріоти України.
Для приготування котлет візьміть:
3 яйця
150 мл молока
сіль — на смак
20 г вершкового масла.
Щоб страва вийшла ніжною і пишною, використовуйте яйця і молоко кімнатної температури, а не відразу з холодильника — і готувати, як це часто буває. Яйця збийте вінчиком або виделкою, розмішайте з молоком і приправте трішечки сіллю.
На сковороді розігрійте вершкове масло на маленькому вогні. Вилийте яєчно-молочну суміш і “варіть” під кришкою 10-15 хвилин. Обов’язково дивіться, щоб вогонь був не високим та накривайте кришкою. А якщо хочете спробувати у мікрохвильовці, то варити омлет треба близько 2-3 хвилин на максимальній потужності.
Розмороження холодильника – це важливий процес, який впливає на ефективність роботи приладу та збереження продуктів. Багато хто нехтує правильним доглядом, що призводить до передчасного зносу техніки. Редакція FoodOboz розповість про основні помилки пр...
Щоб не відчувати сильну втому та занепад сил у тілі після обіду, допоможуть корисні перекуси. Експерт назвала продукти, які варто їсти о 13:00 для кращого самопочуття, передають Патріоти України з посиланням на сайт The Mirror. Важливо їсти збалансова...