Смачну, пишну страву можна приготувати в духовці, на сковороді, в мультиварці і навіть мікрохвильовці. Смак буде ніжним, структура м’якою і поверне до дитячих спогадів, передають Патріоти України.
Для приготування котлет візьміть:
3 яйця
150 мл молока
сіль — на смак
20 г вершкового масла.
Щоб страва вийшла ніжною і пишною, використовуйте яйця і молоко кімнатної температури, а не відразу з холодильника — і готувати, як це часто буває. Яйця збийте вінчиком або виделкою, розмішайте з молоком і приправте трішечки сіллю.
На сковороді розігрійте вершкове масло на маленькому вогні. Вилийте яєчно-молочну суміш і “варіть” під кришкою 10-15 хвилин. Обов’язково дивіться, щоб вогонь був не високим та накривайте кришкою. А якщо хочете спробувати у мікрохвильовці, то варити омлет треба близько 2-3 хвилин на максимальній потужності.
Наприклад, змочіть булку водою і поставте її в розігріту до 180 градусів духовку на 5 хвилин — скоринка знову стане хрусткою, а м’якуш — ніжним і м’яким, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Є ще простіший варіант: обгорніть хліб у вологу се...
Смартфони часто звинувачують у тому, що вони заважають зосередитися, проте нове дослідження, опубліковане у Frontiers in Computer Science, доводить, що люди відвертають увагу незалежно від наявності телефону поруч, передають Патріоти України. Експериме...