Смачну, пишну страву можна приготувати в духовці, на сковороді, в мультиварці і навіть мікрохвильовці. Смак буде ніжним, структура м’якою і поверне до дитячих спогадів, передають Патріоти України.
Для приготування котлет візьміть:
3 яйця
150 мл молока
сіль — на смак
20 г вершкового масла.
Щоб страва вийшла ніжною і пишною, використовуйте яйця і молоко кімнатної температури, а не відразу з холодильника — і готувати, як це часто буває. Яйця збийте вінчиком або виделкою, розмішайте з молоком і приправте трішечки сіллю.
На сковороді розігрійте вершкове масло на маленькому вогні. Вилийте яєчно-молочну суміш і “варіть” під кришкою 10-15 хвилин. Обов’язково дивіться, щоб вогонь був не високим та накривайте кришкою. А якщо хочете спробувати у мікрохвильовці, то варити омлет треба близько 2-3 хвилин на максимальній потужності.
Вирощування помідорів — захопливий процес, але навіть досвідчені садівники нерідко стикаються з тим, що плоди гниють ще на кущі. Причини такої проблеми можуть бути різними — від поганого поливу до хвороб ґрунту, передають Патріоти України. Щоб уникнути...
Ось основні помилки водіїв, які можуть значно збільшити витрату бензину, передають Патріоти України. Щоб зменшити витрати пального, дотримуйтесь спокійного стилю водіння, перевіряйте тиск у шинах раз на тиждень і регулярно обслуговуйте авто згідно з ре...