
Смачну, пишну страву можна приготувати в духовці, на сковороді, в мультиварці і навіть мікрохвильовці. Смак буде ніжним, структура м’якою і поверне до дитячих спогадів, передають Патріоти України.
Для приготування котлет візьміть:
3 яйця
150 мл молока
сіль — на смак
20 г вершкового масла.
Щоб страва вийшла ніжною і пишною, використовуйте яйця і молоко кімнатної температури, а не відразу з холодильника — і готувати, як це часто буває. Яйця збийте вінчиком або виделкою, розмішайте з молоком і приправте трішечки сіллю.
На сковороді розігрійте вершкове масло на маленькому вогні. Вилийте яєчно-молочну суміш і “варіть” під кришкою 10-15 хвилин. Обов’язково дивіться, щоб вогонь був не високим та накривайте кришкою. А якщо хочете спробувати у мікрохвильовці, то варити омлет треба близько 2-3 хвилин на максимальній потужності.
Штучна ялинка - це практично: вона не обсипається і служить роками. Однак їй завжди бракує головного - справжнього хвойного аромату, який створює неповторну атмосферу свята. На щастя, цей аромат легко відтворити без дорогих хімічних спреїв, пише Одна Х...
Труднощі із засинанням не пов'язані лише з безсонням, а й з перевантаженням подразниками, інформаційним шумом, світлом екрану та стресом, накопиченим протягом дня. Але, на щастя, стає все більш очевидним, що проста дієтична підтримка, на відміну від пі...