Українська кухня славиться своєю різноманітністю та безліччю смачних страв. Пропонуємо приготувати печеню в горщиках за старовинним гуцульським рецептом, ця страва дуже смачна та поживна, зазначають Патріоти України.
Для дерунів:
Основа страви:
Соус:
Попередньо замаринуйте телятину із цибулею на 2-3 години. Обсмажте м'ясо до золотистої скоринки, додайте бульйон і сметану і тушкуйте до готовності.
Потім дрібно наріжте гриби і обсмажте їх на олії. Через 3-5 хвилин додайте сметану і ще стільки ж потримайте на вогні. Потім натріть картоплю, додайте решту інгредієнтів і насмажте дерунів.
На дно горщика покладіть шматочок масла. Потім викладайте шарами м'ясо із соусом та деруни. Продовжуйте шари, доки не заповните горщик на дві третини. Горщики помістіть у розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. За п'ять хвилин до готовності покладіть у горщики по зубчику часнику та зелень.
Зазвичай буває, що нижня частина випічки підгоряє, а верх не прогрівається належним чином, залишаючись блідим і негарним, що знижує апетитний вигляд страви, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Фахівці поділилися двома простими, але ефективн...
Харчова сода, знайома кожному на кухні, виявляється не лише незамінним помічником у випічці та побуті. Цей простий і доступний засіб може стати справжнім порятунком для ваших огірків на грядці, допомагаючи отримати рясний і здоровий урожай, передають П...