Українська кухня славиться своєю різноманітністю та безліччю смачних страв. Пропонуємо приготувати печеню в горщиках за старовинним гуцульським рецептом, ця страва дуже смачна та поживна, зазначають Патріоти України.
Для дерунів:
Основа страви:
Соус:
Попередньо замаринуйте телятину із цибулею на 2-3 години. Обсмажте м'ясо до золотистої скоринки, додайте бульйон і сметану і тушкуйте до готовності.
Потім дрібно наріжте гриби і обсмажте їх на олії. Через 3-5 хвилин додайте сметану і ще стільки ж потримайте на вогні. Потім натріть картоплю, додайте решту інгредієнтів і насмажте дерунів.
На дно горщика покладіть шматочок масла. Потім викладайте шарами м'ясо із соусом та деруни. Продовжуйте шари, доки не заповните горщик на дві третини. Горщики помістіть у розігріту до 200 градусів духовку на 15 хвилин. За п'ять хвилин до готовності покладіть у горщики по зубчику часнику та зелень.
Відчуття постійної втоми може мати безліч причин, і одна з них - ваш щоденний раціон. Часто ми списуємо нестачу енергії на стрес або недосип, але іноді справа в тому, що саме ми їмо, передають Патріоти України. Нові наукові дані вказують на несподівани...
Рак крові - один із найнебезпечніших видів онкологічних захворювань. Від його ранньої діагностики часто залежить не тільки успіх лікування, а й саме життя. Проте у більшості випадків перші ознаки лейкемії, лімфоми або мієломи залишаються непоміченими, ...