Як приготувати печінковий паштет, що смакуватиме дітям

Печінка — корисний продукт, проте має специфічний присмак, що часто не подобається дітям. І ніякі примовки й забавки не допомагають нагодувати малечу, коли в раціоні печінка. Спробуйте зробити паштет за цим рецептом і ваша дитина буде їсти двома ложками.

Подробиці

Для приготування візьміть 300 г печінки, 1 маленьку цибулину, 1 морквину середнього розміру, 50 г вершкового масла та улюблену багатьома дітьми картоплю — 2 штуки.

Овочі треба очистити та відправити варити. Цибуля, морква та картопля може бути однакового розміру, оскільки після варіння все буде збиватися блендером.

Воду не потрібно солити, оскільки до овочів за 10 хвилин до завершення треба додати печінку. Так вона буде м’якою та ніжною.

Зварені овочі та печінку потрібно переблендерити та додати вершкове масло. Щоб паштет не був давким, воду не повністю зливайте, а по трішки вливайте, регулюючи консистенцію.

Такий паштет має овочево-вершковий смак і печінка діткам смакує.

Вчені назвали тривожний сигнал хвороби Альцгеймера - він з’являється вночі

п’ятниця, 26 грудень 2025, 7:15

Вчені виявили нову можливу ранню ознаку хвороби Альцгеймера, пов’язану зі сном. Дослідження, опубліковане в журналі Alzheimer’s & Dementia, показало: затримка переходу до фази швидкого сну (REM) може бути пов’язана з біомаркерами цього нейродегенератив...

Народні прикмети на 26 грудня. Собор Пресвятої Богородиці. Чому забобонні українці спрадавна вважали цей день небезпечним та невдалим

п’ятниця, 26 грудень 2025, 7:09

Християни східного обряду 26 грудня за новим стилем вшановує пам'ять царя Давида, святого Якова та чоловіка Богородиці Йосипа Обручника, а також саму Богородицю. Це церковне свято відоме як Собор Пресвятої Богородиці. За старим стилем 26 грудня вшанову...