Як приготувати печінковий паштет, що смакуватиме дітям

Печінка — корисний продукт, проте має специфічний присмак, що часто не подобається дітям. І ніякі примовки й забавки не допомагають нагодувати малечу, коли в раціоні печінка. Спробуйте зробити паштет за цим рецептом і ваша дитина буде їсти двома ложками.

Подробиці

Для приготування візьміть 300 г печінки, 1 маленьку цибулину, 1 морквину середнього розміру, 50 г вершкового масла та улюблену багатьома дітьми картоплю — 2 штуки.

Овочі треба очистити та відправити варити. Цибуля, морква та картопля може бути однакового розміру, оскільки після варіння все буде збиватися блендером.

Воду не потрібно солити, оскільки до овочів за 10 хвилин до завершення треба додати печінку. Так вона буде м’якою та ніжною.

Зварені овочі та печінку потрібно переблендерити та додати вершкове масло. Щоб паштет не був давким, воду не повністю зливайте, а по трішки вливайте, регулюючи консистенцію.

Такий паштет має овочево-вершковий смак і печінка діткам смакує.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...