
Печінка — корисний продукт, проте має специфічний присмак, що часто не подобається дітям. І ніякі примовки й забавки не допомагають нагодувати малечу, коли в раціоні печінка. Спробуйте зробити паштет за цим рецептом і ваша дитина буде їсти двома ложками.
Для приготування візьміть 300 г печінки, 1 маленьку цибулину, 1 морквину середнього розміру, 50 г вершкового масла та улюблену багатьома дітьми картоплю — 2 штуки.
Овочі треба очистити та відправити варити. Цибуля, морква та картопля може бути однакового розміру, оскільки після варіння все буде збиватися блендером.
Воду не потрібно солити, оскільки до овочів за 10 хвилин до завершення треба додати печінку. Так вона буде м’якою та ніжною.
Зварені овочі та печінку потрібно переблендерити та додати вершкове масло. Щоб паштет не був давким, воду не повністю зливайте, а по трішки вливайте, регулюючи консистенцію.
Такий паштет має овочево-вершковий смак і печінка діткам смакує.
Оптичні ілюзії – це зображення, які мозок може трактувати по-різному. Подібні візуальні тести використовують у популярній психології для аналізу підсвідомих реакцій. Вони не є науковою діагностикою, проте допомагають краще зрозуміти себе. Дивіться зобр...
Поколювання в ногах, ніби повзають крихітні мурахи, зазвичай не є небезпечним і з’являється через тимчасовий тиск на нерв. Але якщо симптоми виникають часто, тривають довше кількох хвилин або супроводжуються слабкістю м’язів - це привід звернутися до л...