
Якщо ви полюбляєте печінку, приготуйте її за цим рецептом, має сподобатись всім домочадцям, передають Патріоти України.
Продукти:
- куряча печінка – 0,7 кг;
- яблука (кисло-солодкий сорт) – 3-4 середні плоди;
- цибуля – 4 цибулини;
- сіль та чорний перець;
- мускатний горіх – щіпка;
- вершкове масло – 20 г.
Покрокове приготування
- У глиняні горщики (форму для запікання) закладають шар цибулі, яку нарізали півкільцями.
- Далі нарізають шматочками яблука. Від шкірки не обов’язково їх очищати. Яблука складають другий шар. Кисло-солодкі плоди ідеально поєднуються з печінкою. Але можна використовувати і солодкі сорти – тут все залежить від фантазії та вподобань кулінара.
- Потім нарізають печінку та викладають третім шаром. Вміст горщиків (форми для запікання) солять та додають мускатний горіх.
- Далі повторюють викладку інгредієнтів: цибуля, яблука, печінка. Зверху викладіть яблучні шматочки.
- Додають вершкове масло та ставлять у духовку, розігріту до 180 градусів. Запікається страва приблизно 30 хв. Додатково заливати воду не потрібно. Яблука та печінка виділять достатньо рідини.
Наш мозок - це найпотужніший "м’яз" нашого тіла, який потребує не лише тренувань, а й правильного харчування. Те, що ми їмо щодня, безпосередньо впливає на концентрацію, пам’ять, швидкість мислення та емоційний стан, передають Патріоти України. Деякі п...
Кардіологи попереджають: картопляні чіпси - це не просто калорійна закуска, а серйозна загроза для серцево-судинної системи, передають Патріоти України. Навіть запечені чіпси не є безпечним варіантом — вони все одно містять багато рафінованих вуглеводі...