Як приготувати печінку з яблуками в духовці за півгодини

Якщо ви полюбляєте печінку, приготуйте її за цим рецептом, має сподобатись всім домочадцям, передають Патріоти України.

Продукти:

  • куряча печінка – 0,7 кг;
  • яблука (кисло-солодкий сорт) – 3-4 середні плоди;
  • цибуля – 4 цибулини;
  • сіль та чорний перець;
  • мускатний горіх – щіпка;
  • вершкове масло – 20 г.

Покрокове приготування

  1. У глиняні горщики (форму для запікання) закладають шар цибулі, яку нарізали півкільцями.
  2. Далі нарізають шматочками яблука. Від шкірки не обов’язково їх очищати. Яблука складають другий шар. Кисло-солодкі плоди ідеально поєднуються з печінкою. Але можна використовувати і солодкі сорти – тут все залежить від фантазії та вподобань кулінара.
  3. Потім нарізають печінку та викладають третім шаром. Вміст горщиків (форми для запікання) солять та додають мускатний горіх.
  4. Далі повторюють викладку інгредієнтів: цибуля, яблука, печінка. Зверху викладіть яблучні шматочки.
  5. Додають вершкове масло та ставлять у духовку, розігріту до 180 градусів. Запікається страва приблизно 30 хв. Додатково заливати воду не потрібно. Яблука та печінка виділять достатньо рідини.

Не робіть так! Названо звичку, яка вбиває машинку за два прання

вівторок, 2 вересень 2025, 13:05

Пральна машинка - одна з тих речей у домі, без яких складно уявити комфортне життя. Але навіть найсучасніша техніка може зламатися дуже швидко, якщо користуватися нею неправильно. Майстри з ремонту запевняють, що є одна поширена звичка, яка вбиває прал...

Один інгредієнт у пральній машині - і білі речі знову як нові

вівторок, 2 вересень 2025, 11:12

Білий одяг легко втрачає яскравість, жовтіє або покривається плямами, але простий і бюджетний метод допоможе повернути йому первісну білизну. Лимонний сік – доступний і натуральний спосіб освітлення тканин. Він містить лимонну кислоту, яка діє як натур...