
Якщо ви полюбляєте печінку, приготуйте її за цим рецептом, має сподобатись всім домочадцям, передають Патріоти України.
Продукти:
- куряча печінка – 0,7 кг;
- яблука (кисло-солодкий сорт) – 3-4 середні плоди;
- цибуля – 4 цибулини;
- сіль та чорний перець;
- мускатний горіх – щіпка;
- вершкове масло – 20 г.
Покрокове приготування
- У глиняні горщики (форму для запікання) закладають шар цибулі, яку нарізали півкільцями.
- Далі нарізають шматочками яблука. Від шкірки не обов’язково їх очищати. Яблука складають другий шар. Кисло-солодкі плоди ідеально поєднуються з печінкою. Але можна використовувати і солодкі сорти – тут все залежить від фантазії та вподобань кулінара.
- Потім нарізають печінку та викладають третім шаром. Вміст горщиків (форми для запікання) солять та додають мускатний горіх.
- Далі повторюють викладку інгредієнтів: цибуля, яблука, печінка. Зверху викладіть яблучні шматочки.
- Додають вершкове масло та ставлять у духовку, розігріту до 180 градусів. Запікається страва приблизно 30 хв. Додатково заливати воду не потрібно. Яблука та печінка виділять достатньо рідини.
Багато господинь стикаються з тим, що після миття скляний посуд має тьмяний вигляд, з білим нальотом або розводами. Навіть полірування не допомагає. Фахівці пояснюють, що причина часто криється не в засобах для миття, а в жорсткій воді, яка містить над...
З настанням холодів проблема швидкого прогрівання салону автомобіля стає однією з найактуальніших для водіїв. Традиційне довге очікування на холостих обертах неефективне: воно збільшує витрату пального, займає час і не забезпечує швидкого комфорту. Екс...