Як приготувати пухкі та апетитні горохові котлети

Котлети можна готувати не тільки з м’яса. Пісні з гороху також є смачною альтернативою. Процес приготування простий, тож забирайте рецепт в кулінарну скарбничку.

Інгредієнти

Для приготування потрібні такі продукти:

  • горох — 230 г;
  • цибуля — 1 шт.;
  • вода — 1,5 л;
  • морква — 1 шт.;
  • олія — 3 ст.л.;
  • манна крупа — 50 г;
  • сіль, перець.

Як приготувати

Горох потрібно замочити. Краще брати подрібнений. Залиште в воду на три години. Потім процідіть та перекладіть в каструлю з чистою водою. Варіть протягом години.

Цибулю та моркву подрібніть та обсмажте на олії. Коренеплоди повинні стати м’якими. Змішайте з горохом та перебийте блендером. В масу додайте спеції та манну крупу. Залиште на 20 хвилин.

Тепер можна формувати котлети. Обсмажте з кожної сторони по 2-3 хвилини. Смачного!

Є секрет! Як правильно збивати яйця для омлету, щоб він був пишним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:12

Омлет найчастіше готують на сніданок. Він легкий та поживний. Готувати його на всю родину, тож страва досить вигідна для ранку. Кулінарне питання полягає в збиванні яєць. Яким чином вони будуть об’єднані з іншими компонентами. Поговоримо про це детальн...

Не робіть так! ТОП-7 помилок господинь, які псують смак перших страв

п’ятниця, 22 листопад 2024, 10:12

Супи є важливою частиною раціону харчування, їх особливо приємно вживати прохолодним весняним днем. Однак навіть досвідчені господині часто готують перші страви неправильно, що суттєво псує їхній смак, передають Патріоти України. 1.Неправильний вибір п...