Як приготувати пишні оладки з кабачків - весь секрет в одному інгредієнті

Ніжні та смачні оладки є чудовою стравою для сніданку. Вони ситні та корисні, передають Патріоти України.

Однак далеко не кожна молода господиня може похвалитися тим, що млинці з кабачків виходять досить пишними і красивими. Секрет ідеальної страви полягає лише в одному інгредієнті.

Подробиці

Досвідчені кулінари під час приготування замінюють борошно на манку. Вона відмінно вбирає зайву рідину, а також допомагає оладкам бути більш пишними.

Кількість манної крупи у тісті залежить від кабачків.

Якщо плід молодий, то він соковитіший, а це означає, що манки потрібно додати більше.

Тісто при додаванні цього продукту стає більш щільним, а значить, страва легше зберігає форму.

Готується страва просто. До тертих кабачків потрібно додати яйця, сіль, просіяне борошно, знову перемішати, додати манку. При цьому важливо ретельно змішати суміш. Перед смаженням рекомендується дати тісту настоятись кілька хвилин.

Також варто пам’ятати, що якщо ви стежите за фігурою, то оладки варто готувати в духовці. Так вони виходять менш калорійними.

Дітям можна, на відміну від чорного: Професор-технолог пояснила, з чого роблять білий шоколад

понеділок, 8 липень 2024, 8:52

З чого виготовляють білий шоколад та чи можна давати його дітям, розповіла в інтерв'ю "Главкому" доктор технічних наук, декан факультету харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування...

А ви це знали? Чи потрібно мити малину перед заморожуванням

понеділок, 8 липень 2024, 8:50

Сезон малини в розпалі, зараз її можна купити в магазині, на базарі, або якщо є така можливість зібрати на дачній ділянці. З малини можна приготувати варення, компоти, перетерти з цукром, заморозити, засушити. Всіх турбує питання, чи можна, чи потрібно...