
У ці котлети не треба молоти м’яса на фарш. Швиденько ножем порізати філе, додали декілька інгредієнтів і можна смажити. Виходять дуже смачні й соковиті котлети, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Наріжте філе дрібненькими кубиками, натріть на крупну тертку сир й додайте до нарізаного філе. Покладіть до м’яса й сиру всі інші інгредієнти й гарно все перемішайте.
Залиште на годину, щоб постояло, а якщо часу обмаль, то можна смажити зразу. Викладайте котлети ложкою на розігріту з олією сковорідку й обсмажуйте з двох сторін до рум’яної скоринки. Смачного!
Зі зростанням популярності електромобілів страх загорянь і обмежений запас ходу стали основними стоп-сигналами для потенційних покупців. Водночас пасажири почали скаржитися на нудоту всередині EV, яка має несподівані причини, передають Патріоти України...
Більшість людей наносять антиперспірант автоматично - зазвичай вранці перед виходом з дому. Але експерти з догляду за тілом попереджають: час використання має вирішальне значення, і саме тут багато хто припускається помилки, передають Патріоти України....