
Рибні котлети в духовці - це дуже смачна і корисна страва. До того ж, за рахунок запікання у духовці замість смаження, котлети виходять дуже дієтичними, передають Патріоти України.
Своїм рецептом приготування такої страви поділився відомий український кулінар Євген Клопотенко.
"Такі котлети ідеально підійдуть для дітей, адже всі інгредієнти тут максимально корисні. Минтай з Аляски містить велику кількість вітамінів і корисних мікроелементів. До того ж котлети не смажаться, а запікаються, що зберігає максимум корисних властивостей", - запевнив Клопотенко.
Для приготування котлет вам знадобляться наступні інгредієнти:
Філе риби треба розморозити, дати воді стекти, а потім пропустити через м'ясорубку. Одну цибулину і одну моркву треба почистити та порізати на такі шматки, які помістяться в м'ясорубку. Додайте овочі до рибного фаршу.
Панірувальні сухарі замочіть в холодній воді (100 мл буде достатньо) і залиште на 5-7 хвилин, щоб вони встигли набрякнути. Потім сухарі додайте до фаршу, посоліть і поперчіть за смаком, ретельно все перемішайте. Також додайте один жовток і ще раз добре вимішайте фарш.
Буряк треба почистити та порізати слайсами товщиною 3-4 мм. Отримані слайси викладіть на дно форми для запікання, покривши ними дно. Можна трохи посолити шматочки буряка. Далі сформуйте з фаршу невеликі котлетки і викладіть на бурякову "подушку". Додайте в форму 100 мл води і поставьте у духовку, розігріту до 180 градусів, на 20 хвилин.
Хоча харчова сода та оцет є найчастіше рекомендованими методами видалення накипу з чайника, не всім подобається їхній інтенсивний запах і необхідність ретельного промивання. Однак є інший, не менш ефективний і повністю натуральний метод, який зробить в...
Вибір наповнювача безпосередньо впливає на якість сну. Одні матеріали перегрівають, інші викликають алергію, треті погано зберігають тепло, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Традиційно еталоном вважається натуральний пух. Він легкий, тепл...