Як приготувати смачні деруни? Ось який інгредієнт у жодному разі не можна додавати!

Смачні, поживні, ароматні, з легкою скоринкою - це все про деруни. Важко знайти людину, якій би не подобалася ця проста страва. Сьогодні існує чимало варіантів її приготування, але багато хто припускається важливої помилки, додаючи в деруни всього лише один інгредієнт, якому там не місце, передають Патріоти України.

Насамперед професійні кухарі впевнені, що найсмачнішими виходять ті деруни, які містять мінімальну кількість продуктів. До цієї страви обов'язково входять натерта картопля і цибуля. Чи потрібно відтискати картоплю для дерунів? У мисці обов'язково залишиться овочевий сік — його важливо злити.

Потім до картопляно-цилулевої маси вбивають одне яйце. Додають за смаком сіль і перець. Тут важливо не переборщити — спеції не повинні "перебивати" смак картоплі.

Багато хто сперечається, чи потрібно в деруни додавати борошно? Виявляється, саме від цього інгредієнта краще відмовитися. Інакше деруни вийдуть "гумовими", сухими зверху і з непропеченою "серединкою". Якщо ж ви готуєте велику кількість дерунів і хочете, щоб вони довше полежали, додайте 2-3 ложки борошна на 1,5 кг картоплі.

Також щоб суміш не потемніла, можна замінити борошно ложкою сметани. Якщо деруни виходять надто рідкими, щоб не використовувати борошно чи крохмаль, просто видаліть зайву вологу.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.