Як приготувати смачні гриби з зеленню

Гриби володіють антибактеріальною функцію, а також сприяють зміцненню імунної системи. Також, гриби є джерелом таких вітамінів: D, B 12, калій, селен, які важливі для нормального функціонування нашого організму. Про користь зелені нам теж відомо. Тому готуємо та смакуємо, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • гриби – 400 г
  • цибуля – 1 шт
  • часник – 2 зубчики
  • рукола (або шпинат) – 50 г
  • горіхи – 2 ст. л.
  • насіння коріандру – 1/3 ч. л.

Готуємо:

  1. Цибулю ріжемо кільцями, викладаємо на пательню, змащену олією та починаємо обсмажувати. Вогонь має бути невеликий, тому що цибуля має залишитися прозорою.
  2. Коли цибуля стане м’якою, додаємо дрібно нарізаний часник.
  3. Через 2 хвилини додати гриби. Якщо сковорода маленька, то вони почнуть одразу віддавати багато води, тушкуватись і ставати «гумовими». Краще тоді розділити на 2 порції.
  4. Через 15 хвилин додаємо горішки, подрібнене насіння коріандру, солимо й перчимо. Обсмажуємо 3 хвилини.
  5. Додаємо руколу, вимикаємо вогонь, знімаємо страву з кухонної плити. Якщо в страві не рукола, а шпинат – залишаємо на вимкненій плиті, тому що він більш жорсткий.

Є простий секрет! Як зупинити нічну тягу до їжі

субота, 1 листопад 2025, 9:49

Час спати, а все, про що ви можете думати, це чипси та печиво у вашій кухонній шафці. Хоча немає нічого поганого в тому, щоб перекусити солодким або солоним, вживання їжі перед сном може сприяти кислотному рефлюксу або розладу шлунка. А нічна тяга або ...

Шкірка не трісне! Як правильно зварити картоплю "в мундирі"

субота, 1 листопад 2025, 7:44

Страви з картоплі дуже популярні в українців. У багатьох салатах часто використовують картоплю, зварену "в мундирах", передають Патріоти України. Відомо, що така картопля корисніша за очищену. Але не у всіх виходить його зварити так, щоб шкірка не тріс...