Як приготувати смачні гриби з зеленню

Гриби володіють антибактеріальною функцію, а також сприяють зміцненню імунної системи. Також, гриби є джерелом таких вітамінів: D, B 12, калій, селен, які важливі для нормального функціонування нашого організму. Про користь зелені нам теж відомо. Тому готуємо та смакуємо, передають Патріоти України.

Подробиці

Інгредієнти:

  • гриби – 400 г
  • цибуля – 1 шт
  • часник – 2 зубчики
  • рукола (або шпинат) – 50 г
  • горіхи – 2 ст. л.
  • насіння коріандру – 1/3 ч. л.

Готуємо:

  1. Цибулю ріжемо кільцями, викладаємо на пательню, змащену олією та починаємо обсмажувати. Вогонь має бути невеликий, тому що цибуля має залишитися прозорою.
  2. Коли цибуля стане м’якою, додаємо дрібно нарізаний часник.
  3. Через 2 хвилини додати гриби. Якщо сковорода маленька, то вони почнуть одразу віддавати багато води, тушкуватись і ставати «гумовими». Краще тоді розділити на 2 порції.
  4. Через 15 хвилин додаємо горішки, подрібнене насіння коріандру, солимо й перчимо. Обсмажуємо 3 хвилини.
  5. Додаємо руколу, вимикаємо вогонь, знімаємо страву з кухонної плити. Якщо в страві не рукола, а шпинат – залишаємо на вимкненій плиті, тому що він більш жорсткий.

Не робіть помилок! ТОП-5 продуктів, які не варто вживати при печії

середа, 22 січень 2025, 23:10

Якщо ви відчуваєте пекучий біль у грудях після їжі, це може бути печія, яку можна зупинити зміною раціону та безрецептурними ліками. Якщо симптоми трапляються рідко, не варто хвилюватися, оскільки достатньо уникати продуктів, що можуть спричиняти печію...

Як передбачити, якою ціна криптовалюти буде в майбутньому?

середа, 22 січень 2025, 17:47

Заробляти в криптоіндустрії зможуть ті, хто знає, яка ціна криптовалюти зараз і як вона може змінитися. Котирування цифрових монет постійно коливаються, через що складно відстежити всі можливі стрибки. При цьому ринок пропонує кілька способів, які допо...