Як приготувати смачний кляр до будь-якого м’яса

Коли обсмажуватимете м’ясо на сковорідці, буде хрумка скоринка зверху і м’яке соковите м’ясо всередині.

Подробиці

Відділіть білок від жовтка, жовтки збийте, а білки відправте охолоджуватися в холодильник.

У миску зі збитими жовтками додаємо сіль, олію, воду і перемішуємо до однорідної консистенції.

Тепер всипаємо муку, вливаємо білки, які охолоджувалися в холодильнику, і збиваємо віночком до отримання пишної піни.

Обвалюємо шматки м’яса в приготовленому клярі та обсмажуємо до готовності.

Перед смаженням кляр бажано охолодити в холодильнику 20-40 хвилин.

Для обсмажування курки або свинини в кляр можна додати 100 г сиру і 3 ложки майонезу. Корочка вийде ще більш хрусткою та смачною.

ТОП-5 фраз, які ніколи не варто казати дітям, якщо ви хочете, щоб вони вас слухались

неділя, 29 червень 2025, 18:35

Дитячий психолог та тренерка з виховання Рім Рауда поділилася п’ятьма фразами, яких батьки повинні уникати, якщо прагнуть мати слухняних і емоційно врівноважених дітей, передають Патріоти України. Після років досліджень і власного батьківського досвіду...

Не кава! Названо напій, який категорично не можна пити вранці - стане ударом по організму

неділя, 29 червень 2025, 17:30

Експерти з харчування шокують: не кава, а звичайний апельсиновий сік може стати причиною проблем із шлунком, здуття, дискомфорту та навіть ослаблення імунітету, передають Патріоти України. Засновник бренду Biomel Стівен Гегарті пояснює:. Цукор викликає...