Ідеально в спеку: Як приготувати смачний молочний коктейль

Іноді хочеться чогось освіжаючого та прохолодного. Пакетовані соки та зігрівальні напої легко можна замінити на смачний і корисний молочний коктейль з додаванням вашого улюбленого морозива.

Подробиці

Цей простий рецепт допоможе вам приготувати такі ласощі в домашніх умовах.

Для приготування трьох порцій цього напою вам знадобляться такі інгредієнти:

  • 250 грам пломбіру;
  • 0,3 літра молока;
  • 2 столові ложки полуничного варення.

Створення цього кулінарного шедевра не займе багато часу. Дістаньте з морозилки морозиво, приготуйте молоко та варення. Замість пломбіру ви можете вибрати будь-який інший сорт морозива, яке вважаєте найулюбленішим.

Також вам знадобиться блендер. Якщо немає блендера, приготувати собі молочний коктейль не вийде.

Змішайте всі необхідні інгредієнти відповідно до пропорцій, вказаних у рецепті. І збийте масу, що вийшла, в блендері. Ваш коктейль готовий!

Якщо у вас є бажання і час, прикрасьте коктейль листочками м’яти або зверху посипте корицею або шоколадною стружкою. Для цього можна взяти плитку шоколаду і натерти на тертці або придбати готову стружку в магазині. Коктейль можна подавати з цукерками, варенням або як додатковий напій, наприклад, з вівсяною кашею на сніданок.

"Золоті правила"! Як зберегти фрукти та овочі свіжими якомога довше

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:00

Досі відвідуєте продуктові магазини частіше, ніж хотілося, тому що овочі і фрукти у вашому холодильнику псуються надто швидко? Тоді дочитайте до кінця, передають Патріоти України. Фудблогерка Емі Кросс у своєму Instagram поділилась чудовим лайфхаком зі...

Забудете про проблему! Як за дві хвилини позбутися неприємного запаху в холодильнику

п’ятниця, 26 липень 2024, 19:55

Якщо скористатися такими підручними засобами, вам не доведеться мити холодильник, неприємний запах зникне, як і не було, передають Патріоти України. Наразі літо, а світло вимикають настільки часто, що продукти в холодильнику псуються дуже швидко. І щоб...