Шеф-кухар та суддя шоу "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво часто ділиться зі своїми підписниками в соціальних мережах рецептами та корисними кулінарними порадами. Так, кухар колумбійського походження розповів, що допоможе зберегти соковитість м'ясної страви, зазначають Патріоти України.
Суддя проєкту "МастерШеф" радить спробувати маринад із гранатовим соком та апельсиновим фрешем. За його словами, така рідина добре розм'якшить м'ясо, наповнить його новим смаком та збереже соковитість.
За словами Ектора, це стосується більше смаження м'яса. Спочатку ти запечатуєш усі соки всередині, шляхом обсмажування, а солиш наприкінці. Тоді буде чистий смак м'яса, трохи підсолений по краях. Зі стейками так само — солимо в кінці, при подачі. "Всі ці поради зроблять вашу страву з м'яса ще соковитішою і багатограннішою на смак", — розповів Ектор.
Нове дослідження пояснило, чому "здорові" люди без високого тиску, діабету чи підвищеного холестерину все одно страждають від інфарктів та інсультів, передають Патріоти України. Виявилося, що причиною є хронічне запалення. Вчені з Mass General Brigham ...
Останніми роками українці звикли вимикати побутові прилади з розетки, щоб заощадити електроенергію. Ще одна мотивація для такої поведінки - це бажання убезпечити дім від ймовірної пожежі. Однак існує цілий перелік пристроїв, які не варто відключати від...