Як приготувати соковите та смачне м'ясо: ТОП-3 лайфхаки від Ектора Хіменеса-Браво

Шеф-кухар та суддя шоу "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво часто ділиться зі своїми підписниками в соціальних мережах рецептами та корисними кулінарними порадами. Так, кухар колумбійського походження розповів, що допоможе зберегти соковитість м'ясної страви, зазначають Патріоти України.

Маринад

Суддя проєкту "МастерШеф" радить спробувати маринад із гранатовим соком та апельсиновим фрешем. За його словами, така рідина добре розм'якшить м'ясо, наповнить його новим смаком та збереже соковитість.

Вакуум

Чим більше вакууму в місткості, де маринується м'ясо, тим він краще просочує! Ідеально для цього підійде герметичний пакет-слайдер.

Солити – наприкінці

За словами Ектора, це стосується більше смаження м'яса. Спочатку ти запечатуєш усі соки всередині, шляхом обсмажування, а солиш наприкінці. Тоді буде чистий смак м'яса, трохи підсолений по краях. Зі стейками так само — солимо в кінці, при подачі. "Всі ці поради зроблять вашу страву з м'яса ще соковитішою і багатограннішою на смак", — розповів Ектор.

Секрет досвідчених господинь! Як позбутися неприємного запаху під час приготування минтая

вівторок, 23 квітень 2024, 16:08

Минтай можна було б сміливо назвати ідеальним сортом риби, якби не неприємний запах у процесі приготування. Саме тому молоді господині для смаження намагаються вибрати менш ароматний продукт. Однак за правильного підходу запах можна нейтралізувати, пе...

Найсмачніші курячі крильця з золотою скоринкою

вівторок, 23 квітень 2024, 15:07

Крильця - бюджетний продукт, з якого можна приготувати багато страв. Але найсмачнішими вони є в запеченому вигляді. Тут, звичайно, багато що залежить від маринаду і від температури запікання, передають Патріоти України. Для приготування цієї смакоти ...