Як приготувати соковите та смачне м'ясо: ТОП-3 лайфхаки від Ектора Хіменеса-Браво

Шеф-кухар та суддя шоу "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво часто ділиться зі своїми підписниками в соціальних мережах рецептами та корисними кулінарними порадами. Так, кухар колумбійського походження розповів, що допоможе зберегти соковитість м'ясної страви, зазначають Патріоти України.

Маринад

Суддя проєкту "МастерШеф" радить спробувати маринад із гранатовим соком та апельсиновим фрешем. За його словами, така рідина добре розм'якшить м'ясо, наповнить його новим смаком та збереже соковитість.

Вакуум

Чим більше вакууму в місткості, де маринується м'ясо, тим він краще просочує! Ідеально для цього підійде герметичний пакет-слайдер.

Солити – наприкінці

За словами Ектора, це стосується більше смаження м'яса. Спочатку ти запечатуєш усі соки всередині, шляхом обсмажування, а солиш наприкінці. Тоді буде чистий смак м'яса, трохи підсолений по краях. Зі стейками так само — солимо в кінці, при подачі. "Всі ці поради зроблять вашу страву з м'яса ще соковитішою і багатограннішою на смак", — розповів Ектор.

Що ви бачите на зображенні? Простий тест розкриє правду про вас

неділя, 29 червень 2025, 13:05

В цьому тесті на особистість ти дізнаєшся свою найбільшу перевагу залежно від того, що ти побачиш на зображенні. Усе, що потрібно, - це швидко поглянути на картинку, а потім, залежно від того, що перш за все приверне твою увагу, ти дізнаєшся результат,...

Це може шокувати! Чотири продукти спричиняють щонайменше третину всіх смертей у світі

неділя, 29 червень 2025, 12:42

Щонайменше третина смертей у світі спричинена лише чотирма продуктами — до такого висновку дійшла професорка Анна Гілмор, директорка Центру громадського здоров’я XXI століття при Університеті БатаЮ передають Патріоти України. У коментарі іспанському ви...