Шеф-кухар та суддя шоу "МайстерШеф" Ектор Хіменес-Браво часто ділиться зі своїми підписниками в соціальних мережах рецептами та корисними кулінарними порадами. Так, кухар колумбійського походження розповів, що допоможе зберегти соковитість м'ясної страви, зазначають Патріоти України.
Суддя проєкту "МастерШеф" радить спробувати маринад із гранатовим соком та апельсиновим фрешем. За його словами, така рідина добре розм'якшить м'ясо, наповнить його новим смаком та збереже соковитість.
За словами Ектора, це стосується більше смаження м'яса. Спочатку ти запечатуєш усі соки всередині, шляхом обсмажування, а солиш наприкінці. Тоді буде чистий смак м'яса, трохи підсолений по краях. Зі стейками так само — солимо в кінці, при подачі. "Всі ці поради зроблять вашу страву з м'яса ще соковитішою і багатограннішою на смак", — розповів Ектор.
Рушники - незамінна річ у побуті, але ми рідко замислюємось, як правильно за ними доглядати. Лише кілька поширених помилок у пранні можуть призвести до того, що тканина втратить свої властивості: перестане добре вбирати вологу, стане жорсткою або почне...
Коли в тебе на плечах бронік, за спиною рюкзак, а в голові — план на найближчі 10 хвилин, останнє, чим хочеться морочити собі голову, — це де валяється турнікет або в яку саме кишеню ти запхав магазин. Тактичні підсумки Fam.tac — це ніби відповідь на ц...