У весняно-літній період багато хто виїжджає на пікніки і готує шашлик. Іноді м'ясо виходить занадто сухим та жорстким, а не м'яким та соковитим. Названа секретна добавка, яка покращить структуру та смак шашлику, передають Патріоти України.
М'ясо на шашлик можна замаринувати різними способами. Хтось використовує майонез чи кефір, хтось пиво чи мінеральну воду, а хтось – лише сіль, прянощі та оцет. Шеф-кухарі розкрили секрет ідеального соковитого шашлику, який маринується у натуральних свіжих соках.
У сокові завжди є кислота, яка відмінно розм'якшує волокна м'яса. Найкращими для маринування названі гранатовий, апельсиновий та лимонний соки. Також можна використовувати сік ківі або вишні – для пікантнішого смаку.
Овочі, які додають разом із м'ясом на шампур, надають йому цікаві смакові нотки. Але щоб шашлик вийшов ще соковитішим та ніжнішим, між шматочками м'яса потрібно нанизувати скибочки сала
Є м'ясо, яке саме по собі занадто жорстке. Таке часто зустрічається у старих тварин та тих, чиє харчування не було збалансованим. Спробуйте врятувати його за допомогою кулінарної хитрості – використовувати ефект водяної лазні.
Закип'ятіть воду у великій каструлі, викладіть м'ясо на решітку або друшляк та розмістіть над водою. Воно вбере вологу і стане соковитішим. Час термічної обробки – близько 20 хвилин, після чого можна смажити шашлик на вугіллі.
Не всі дрова однаково придатні для використання в різних типах опалювального обладнання, передають Патріоти України. Кожна порода дерева відрізняється характерною щільністю структури, тому не всі дрова однаково придатні для опалення. Які дрова найкраще...
Цей простий візуальний тест розкаже вам, чи збудуться ваші найзаповітніші бажання. передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Подивіться на картинку внизу і виберіть одну зі сніжинок. Так ви дізнаєтеся, чи стане 2025 рік тим, у якому здійсниться в...