У весняно-літній період багато хто виїжджає на пікніки і готує шашлик. Іноді м'ясо виходить занадто сухим та жорстким, а не м'яким та соковитим. Названа секретна добавка, яка покращить структуру та смак шашлику, передають Патріоти України.
М'ясо на шашлик можна замаринувати різними способами. Хтось використовує майонез чи кефір, хтось пиво чи мінеральну воду, а хтось – лише сіль, прянощі та оцет. Шеф-кухарі розкрили секрет ідеального соковитого шашлику, який маринується у натуральних свіжих соках.
У сокові завжди є кислота, яка відмінно розм'якшує волокна м'яса. Найкращими для маринування названі гранатовий, апельсиновий та лимонний соки. Також можна використовувати сік ківі або вишні – для пікантнішого смаку.
Овочі, які додають разом із м'ясом на шампур, надають йому цікаві смакові нотки. Але щоб шашлик вийшов ще соковитішим та ніжнішим, між шматочками м'яса потрібно нанизувати скибочки сала
Є м'ясо, яке саме по собі занадто жорстке. Таке часто зустрічається у старих тварин та тих, чиє харчування не було збалансованим. Спробуйте врятувати його за допомогою кулінарної хитрості – використовувати ефект водяної лазні.
Закип'ятіть воду у великій каструлі, викладіть м'ясо на решітку або друшляк та розмістіть над водою. Воно вбере вологу і стане соковитішим. Час термічної обробки – близько 20 хвилин, після чого можна смажити шашлик на вугіллі.
Ви коли-небудь замислювалися, що про вас думають нові знайомі? Психологічні тести допомагають не лише краще зрозуміти себе, а й побачити, як вас сприймають інші. Оберіть гарбуз і дізнайтеся, яке перше враження ви залишаєте, передають Патріоти України. ...
Ми всі хочемо бути щасливими, але чи існують конкретні методи для цього? Наука підтверджує: так! Різні дослідження показують, що навіть прості звички можуть значно підвищити рівень задоволеності життям. Ось 8 науково обґрунтованих способів, які допомож...