Як приготувати сирники без борошна, щоб вони тримали форму - секрети від досвідчених кулінарів

Сирники - корисна та поживна страва, яка ідеально підходить для сніданку. Не у всіх господарок виходить приготувати сирники з першого разу, а у когось навіть з п'ятої спроби вони не тримають форму і розвалюються на сковороді. Однак це не привід зневірятися. Спробуйте слідувати деяким простим порадам, і ваші сирники перевершать усі очікування, передають Патріоти України.

Хтось скаже, що неможливо приготувати сирники без борошна, щоб вони тримали форму. Проте, все можливо. У нашому рецепті борошно замінюється на манку. З нею сирники виходять ніжнішими та щільнішими.

Сирники без борошна: рецепт

  • Сир – 400 г;
  • Жовток яйця – 2 шт.;
  • Манка – 40 г;
  • Цукор – 40 г;
  • Сіль та ванілін – щіпка.

У глибокій мисці змішуємо сир з жовтками, цукром, сіллю, ваніліном та манкою. Тісто для сирників має вийти щільним, не рідким. Накриваємо сирну масу харчовою плівкою та ставимо в холодильник. Найкраще зробити це на всю ніч.

Вранці приступаємо до приготування сирників. Змочуємо руки водою, розігріваємо сковорідку, формуємо сирнички потрібного вам розміру та обсмажуємо їх по 3-4 хвилини з кожного боку.

Смажимо сирники на середньому вогні. Якщо готувати їх на маленькому, тоді сирники розваляться, а на великому не прожаряться всередині. У цього і є основний секрет приготування. Подавайте сирники зі сметаною, згущеним молоком, або медом.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...