
Сирники - корисна та поживна страва, яка ідеально підходить для сніданку. Не у всіх господарок виходить приготувати сирники з першого разу, а у когось навіть з п'ятої спроби вони не тримають форму і розвалюються на сковороді. Однак це не привід зневірятися. Спробуйте слідувати деяким простим порадам, і ваші сирники перевершать усі очікування, передають Патріоти України.
Хтось скаже, що неможливо приготувати сирники без борошна, щоб вони тримали форму. Проте, все можливо. У нашому рецепті борошно замінюється на манку. З нею сирники виходять ніжнішими та щільнішими.
У глибокій мисці змішуємо сир з жовтками, цукром, сіллю, ваніліном та манкою. Тісто для сирників має вийти щільним, не рідким. Накриваємо сирну масу харчовою плівкою та ставимо в холодильник. Найкраще зробити це на всю ніч.
Вранці приступаємо до приготування сирників. Змочуємо руки водою, розігріваємо сковорідку, формуємо сирнички потрібного вам розміру та обсмажуємо їх по 3-4 хвилини з кожного боку.
Смажимо сирники на середньому вогні. Якщо готувати їх на маленькому, тоді сирники розваляться, а на великому не прожаряться всередині. У цього і є основний секрет приготування. Подавайте сирники зі сметаною, згущеним молоком, або медом.
Православне свято 20 листопада за новим календарем (3 грудня за старим) - день пам'яті святителя Прокла, архієпископа Константинопольського (в народі - Проклов день.- ПУ), і преподобного Григорія Декаполіта. Також сьогодні - Передсвято Введення в храм ...
Вчені наголошують, що секрет довголіття часто криється у звичайних речах, які кожен може зробити сам: це вправи, гарне харчування та сон. Про це пише Science Alert, передають Патріоти України. . Науковці пояснюють, що існує два типи віку - хронологічн...