Як приготувати сирники в духовці: Простий рецепт, який сподобається всім

У кожної господині бувають моменти, коли одночасно потрібно приготувати кілька страв на сніданок, а часу дуже мало. У цьому випадку радимо вам оптимізувати процеси і зробити яєчню на сковорідці, а сирники в духовці, передають Патріоти України.

Інгредієнти: сир (500 г), борошно (120 г), цукор (50 г), яйце (1 шт.), цукор ванільний (1 ч. л.), розпушувач (1 ч. л.).

Приготування

На самому початку розбиваємо яйце в миску і збиваємо його з цукром і ванільним цукром.

Додаємо в цукрово-яєчну суміш сир, все ретельно перемішуємо.

Просіваємо через сито борошно з розпушувачем. Додаємо просіяне борошно в тісто.

Беремо деко і застилаємо його пергаментним папером.

Набираємо ложкою тісто, обвалюємо його в борошні та надаємо необхідну форму. Викладаємо на деко.

Ставимо в духовку і випікаємо при температурі 170°С близько 20-25 хвилин (в залежності від потужності духовки).

А ви це знали? Чому досвідчені городники саджають редиску тільки восени

п’ятниця, 22 листопад 2024, 13:00

Осіння посадка редиски має безліч переваг, які принесуть гарний урожай та міцні рослини. Як саме треба правильно саджати редиску під зиму та які нюанси треба знати? РБК-Україна (проект Styler) пояснює, чому посадка редиски восени може стати ідеальним в...

А ви це знали? Кому не можна їсти буряк

п’ятниця, 22 листопад 2024, 11:27

Червоний буряк – корисний та смачний овоч. Однак, поряд з корисними властивостями буряк має серйозні протипоказання, може завдати шкоди людям з певними проблемами зі здоров’ям, передають Патріоти України. Кому не можна їсти буряк . - Людям із сечокам...