У кожної господині бувають моменти, коли одночасно потрібно приготувати кілька страв на сніданок, а часу дуже мало. У цьому випадку радимо вам оптимізувати процеси і зробити яєчню на сковорідці, а сирники в духовці, передають Патріоти України.
Інгредієнти: сир (500 г), борошно (120 г), цукор (50 г), яйце (1 шт.), цукор ванільний (1 ч. л.), розпушувач (1 ч. л.).
Приготування
На самому початку розбиваємо яйце в миску і збиваємо його з цукром і ванільним цукром.
Додаємо в цукрово-яєчну суміш сир, все ретельно перемішуємо.
Просіваємо через сито борошно з розпушувачем. Додаємо просіяне борошно в тісто.
Беремо деко і застилаємо його пергаментним папером.
Набираємо ложкою тісто, обвалюємо його в борошні та надаємо необхідну форму. Викладаємо на деко.
Ставимо в духовку і випікаємо при температурі 170°С близько 20-25 хвилин (в залежності від потужності духовки).
У сучасному світі, де спорт і активний спосіб життя стають невід'ємною частиною повсякденності, важливу роль відіграє якісна спортивна екіпіровка. Вона не лише забезпечує комфорт під час тренувань, а й сприяє досягненню кращих результатів. Однією з про...
Для здоров’я серця особливо корисні фрукти, які багаті на антиоксиданти, калій, клітковину та інші речовини, що підтримують судини і знижують запалення. Ось найкращі варіанти, передають Патріоти України. Якщо обирати один, то чорниця і гранат часто наз...