Як приготувати сирники в духовці: Простий рецепт, який сподобається всім

У кожної господині бувають моменти, коли одночасно потрібно приготувати кілька страв на сніданок, а часу дуже мало. У цьому випадку радимо вам оптимізувати процеси і зробити яєчню на сковорідці, а сирники в духовці, передають Патріоти України.

Інгредієнти: сир (500 г), борошно (120 г), цукор (50 г), яйце (1 шт.), цукор ванільний (1 ч. л.), розпушувач (1 ч. л.).

Приготування

На самому початку розбиваємо яйце в миску і збиваємо його з цукром і ванільним цукром.

Додаємо в цукрово-яєчну суміш сир, все ретельно перемішуємо.

Просіваємо через сито борошно з розпушувачем. Додаємо просіяне борошно в тісто.

Беремо деко і застилаємо його пергаментним папером.

Набираємо ложкою тісто, обвалюємо його в борошні та надаємо необхідну форму. Викладаємо на деко.

Ставимо в духовку і випікаємо при температурі 170°С близько 20-25 хвилин (в залежності від потужності духовки).

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...