У кожної господині бувають моменти, коли одночасно потрібно приготувати кілька страв на сніданок, а часу дуже мало. У цьому випадку радимо вам оптимізувати процеси і зробити яєчню на сковорідці, а сирники в духовці, передають Патріоти України.
Інгредієнти: сир (500 г), борошно (120 г), цукор (50 г), яйце (1 шт.), цукор ванільний (1 ч. л.), розпушувач (1 ч. л.).
Приготування
На самому початку розбиваємо яйце в миску і збиваємо його з цукром і ванільним цукром.
Додаємо в цукрово-яєчну суміш сир, все ретельно перемішуємо.
Просіваємо через сито борошно з розпушувачем. Додаємо просіяне борошно в тісто.
Беремо деко і застилаємо його пергаментним папером.
Набираємо ложкою тісто, обвалюємо його в борошні та надаємо необхідну форму. Викладаємо на деко.
Ставимо в духовку і випікаємо при температурі 170°С близько 20-25 хвилин (в залежності від потужності духовки).
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...