Як приготувати тефтелі, щоб не розвалилися - маленька хитрість

Кожна господиня має свій секрет приготування смачних тефтелей. Однак не всі знають, як приготувати їх так, щоб вони не розвалювалися, передають Патріоти України.

Насамперед варто звернути увагу на фарш. Саме від цього інгредієнта багато залежить. Не потрібно брати надто рідкий, сухий чи жирний продукт.

Краще не використовувати фарш крупного помелу. Якщо іншого вибору немає, його рекомендується перекрутити ще раз. В іншому випадку тефтелі розвалюватимуться на сковороді.

Багато хто кладе в тісто рис. Однак перед приготуванням його не промивають, щоб всі продукти краще скріплювалися.

Важливо використовувати круглий рис, який лише злегка промивають перед приготуванням.

Досвідчені господині радять перед тим, як варити або смажити тефтелі, обваляти їх у борошні. Така маленька хитрість не зіпсує смаку, але при цьому допоможе продукту зберегти форму.

Це справді працює! им відмити жир та нагар у духовці безпечними засобами

четвер, 6 березень 2025, 18:30

Дуже часто найважче відмити саме духовку від жиру та нагару без хімії. Але, якщо ви змішаєте лише соду і оцет, здивуйтеся, як швидко цей безпечний домашній засіб відмиє до блиску духовку, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться 4 найефек...

Це може здивувати! ТОП-11 продуктів, які можуть шкодити вашій шкірі

четвер, 6 березень 2025, 16:56

Здоров'я шкіри значною мірою залежить не тільки від зовнішнього догляду, але й від того, що ми їмо. Деякі продукти можуть мати серйозний вплив на вигляд шкіри, спричиняючи запалення, прищі або прискорене старіння, передають Патріоти України. Дерматолог...