Як приготувати тефтелі, щоб не розвалилися - маленька хитрість

Кожна господиня має свій секрет приготування смачних тефтелей. Однак не всі знають, як приготувати їх так, щоб вони не розвалювалися, передають Патріоти України.

Насамперед варто звернути увагу на фарш. Саме від цього інгредієнта багато залежить. Не потрібно брати надто рідкий, сухий чи жирний продукт.

Краще не використовувати фарш крупного помелу. Якщо іншого вибору немає, його рекомендується перекрутити ще раз. В іншому випадку тефтелі розвалюватимуться на сковороді.

Багато хто кладе в тісто рис. Однак перед приготуванням його не промивають, щоб всі продукти краще скріплювалися.

Важливо використовувати круглий рис, який лише злегка промивають перед приготуванням.

Досвідчені господині радять перед тим, як варити або смажити тефтелі, обваляти їх у борошні. Така маленька хитрість не зіпсує смаку, але при цьому допоможе продукту зберегти форму.

Щоб не стався вибух: Експерт розповів, як грамотно поводитися з зарядними станціями в домашніх умовах

середа, 3 липень 2024, 21:00

Портативну зарядну станцію можна залишати заряджатися без нагляду як на ніч, так і протягом дня за важливої умови: станція має бути сертифікована. Про це та про інші особливості портативних електростанцій для "Главкому" розповів бренд-менеджер компанії...

Що не можна класти до борщу? Помилки господинь, які не варто допускати

середа, 3 липень 2024, 18:13

Про те, як правильно готувати класичний борщ, написано чимало статей. Однак мало кому відомо, які інгредієнти не варто використовувати, передають Патріоти України. Рецепти приготування борщу існують у багатьох народів, та всі вони, здебільшого, схожі м...