Обожнюєте тоненьке тісто у піці, що подають у кафе? Тоді цей рецепт вам точно сподобається. Не тільки піцу, а й пиріжки чи рулети можна готувати – універсальне та просте в приготуванні, передають Патріоти України.
Для тіста треба взяти:
600 г просіяного борошна
1 ч.л. солі
8 г живих (мокрих) дріжджів
25 г цуру або навіть меду
450 мл теплої води
2 ст.л. олії
Просійте борошно і змішайте з сіллю та солодким інгредієнтом (медом або цукром). Додайте дріжджі та теплу воду (головне, щоб не окріп). Воду вливайте у декілька підходів, щоб тісто не було “забитим” та глевким. Після цього додайте олію, змастіть також нею руки та вимішуйте протягом 5 хвилин, доки тісто не буде липнути. Накрийте харчовою плівкою і залиште “відпочити” на 15 хвилин. Готово!
У холодильнику тісто може зберігатися протягом 3 днів, а в морозильній камері – до 3 місяців.
Пропорція розрахована на 4 піци діаметром 40 см.
Начинку обирайте на свій смак і готуйте піцу, мов із піцерії!
Не всі кулінари додають у котлетний фарш куряче яйце, тому що через цей компонент м’ясна страва може вийти жорсткою і несмачною. Тому можна вибрати інший продукт, який допоможе з’єднати компоненти у цілісну масу. На які інгредієнти варто звернути увагу...
При класичному приготуванні пюре багато хто вважає, що без молока обійтися не вийде, передають Патріоти України. Цей компонент надає страві приємного відтінку смаку і робить пюре ситнішим. Проте інколи хочеться внести різноманітність у звичне меню та ...