Як приготувати тушковану капусту так, щоб вона не пригоріла - швидкий рецепт

Тушкована капуста є дуже смачною, але під час приготування її потрібно постійно помішувати, доливати воду, щоб не пригоріла. Продукт готується досить довго і потребує уваги. Але існує спосіб, який значно полегшить процес приготування страви, передають Патріоти України.

Фудблогер goodfood_recept опублікував рецепт тушкованої капусти в рукаві на сторінці в Instagram. Тут можна поєднувати улюбленіовоч і та спеції за смаком.Інгредієнти:

  • овочі: білокачанна капуста, цибуля, шампіньйони, морква, перець, картопля (усі, які хочеться
  • курячі стегна / крила / ніжки (зі шкіркою або без неї)
  • спеції, сіль

Приготування:

  1. Почистити овочі, нарізати.
  2. Курку посолити, додати спеції.
  3. Все викласти в рукав для запікання, додати спеції і сіль, перемішати.
  4. Зверху на них викласти курку.
  5. Зав'язати щільно рукав і поставити в духовку за температури 180 градусів на 50 хвилин.
  6. Проколоти рукав і підрум'янити страву ще декілька хвилин.

Господиням на замітку! Чому варто додавати крохмаль у фарш для фрикадельок

вівторок, 25 листопад 2025, 12:15

І це не яйце й не хліб, а крохмаль, який в азійській кухні додають до фрикадельок майже автоматично, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Сьогодні це вже не секрет: крохмаль у фарші працює як природний компонент для зв’язування. Він робить м...

Чому щасливі стосунки іноді дають тріщину: ТОП-6 причин

вівторок, 25 листопад 2025, 9:15

На початку стосунків усе здається ідеальним, а закохані не можуть насититися одне одним. З часом певні фактори можуть почати руйнувати навіть найміцніші відносини, передають Патріоти України. Немає універсального рецепта, але спільна готовність працюва...