Як приготувати тушковану капусту так, щоб вона не пригоріла - швидкий рецепт

Тушкована капуста є дуже смачною, але під час приготування її потрібно постійно помішувати, доливати воду, щоб не пригоріла. Продукт готується досить довго і потребує уваги. Але існує спосіб, який значно полегшить процес приготування страви, передають Патріоти України.

Фудблогер goodfood_recept опублікував рецепт тушкованої капусти в рукаві на сторінці в Instagram. Тут можна поєднувати улюбленіовоч і та спеції за смаком.Інгредієнти:

  • овочі: білокачанна капуста, цибуля, шампіньйони, морква, перець, картопля (усі, які хочеться
  • курячі стегна / крила / ніжки (зі шкіркою або без неї)
  • спеції, сіль

Приготування:

  1. Почистити овочі, нарізати.
  2. Курку посолити, додати спеції.
  3. Все викласти в рукав для запікання, додати спеції і сіль, перемішати.
  4. Зверху на них викласти курку.
  5. Зав'язати щільно рукав і поставити в духовку за температури 180 градусів на 50 хвилин.
  6. Проколоти рукав і підрум'янити страву ще декілька хвилин.

Інакше буде провал! Ніколи не кажіть ці фрази на співбесіді

середа, 24 грудень 2025, 11:45

Ліза Вільєгас, фахівчиня зі стратегії кар'єри та комунікацій, виділила важливе питання, на яке слід звернути увагу під час індивідуальних зустрічей з вашим керівником або потенційними роботодавцями, передають Патріоти України. На своїй сторінці в Insta...

Хитрощі, які зроблять випічку простішою

середа, 24 грудень 2025, 11:08

Випічка може здаватися складною: торт недопечений, чізкейк падає, а кекси виходять з грудками. Проте кілька простих прийомів допоможуть уникнути кухонних невдач і зроблять процес більш приємним та легким, передають Патріоти України. 1. Натерте масло Щ...