Як приготувати вдома морозиво з трьох інгредієнтів, яке буде смачніше за магазинне

Що може бути кращим за холодне морозиво, що злегка підтало, в виснажливу літню спеку. Морозиво, приготоване самостійно! У цьому простому рецепті всього три інгредієнти, передають Патріоти України.

Для приготування знадобиться:

200 г згущеного молока;
600 мілілітрів 33%-х вершків;
1 чайна ложка екстракту ванілі.

Приготування

З’єднайте всі компоненти майбутнього морозива у глибокій ємності. Збийте за допомогою міксера, доки суміш не загусне . Наповніть масою формочки для морозива, які можна замінити звичайними картонними стаканчиками.

Залишилося дочекатися, поки десерт замерзне у морозильній камері. Зазвичай на це йде від трьох до п’яти годин.

Якщо у вас удома випадково завалялася шоколадка, можна приготувати справжній ванільний пломбір у шоколаді. Розтопіть плитку на водяній бані і зануріть заморожене морозиво в шоколад, після чого знову відправте його в морозилку.

Просте, смачне та швидке частування готове.

Дачникам на замітку! Коли копати картоплю 2024 року, щоб добре збереглася: найкращі дати

середа, 14 серпень 2024, 22:00

Коли і як цього року копати картоплю: поради та дати за місячним календарем, передають Патріоти України. Термін початку викопування картоплі залежить від багатьох факторів. Зокрема, від сорту, погоди, часу посадки, догляду тощо. Ранні сорти картоплі дл...

Не робіть помилок! Названо посуд, який в жодному разі не можна мити в посудомийній машині

середа, 14 серпень 2024, 21:45

Ці 15 видів посуду в жодному разі не можна класти в посудомийну машину. Ретельно вивчіть перелік, щоб нічого не зіпсувати, передають Патріоти України. Багато українців вже не може уявити своє життя без посудомийної машини. Однак, слід запам'ятати, що д...