Як приготувати вдома смачну запіканку з кабачками: Простий рецепт на кожен день (відео)

Багато господинь абсолютно даремно залишають без уваги такий унікальний продукт, як кабачки. Адже їх можна не тільки смажити або солити, але і готувати з них цікаві і смачні страви на кожен день. Наприклад, корисну запіканку, яка може стати повноцінним сніданком, передають Патріоти України.

Для приготування запіканки вам знадобляться такі продукти: кабачки (500 г), цибуля (2 шт.), яйця (8 шт.), зелень (пучок), сіль і перець (за смаком).

Крок 1: Для початку потрібно помити кабачки і натерти їх на крупній тертці. Чистити овочі не потрібно, адже в шкірці міститься безліч вітамінів.

Крок 2: Трохи відіжміть овочеву масу руками і злийте рідину.

Крок 3: Додайте яйця і спеції, потім гарненько перемішайте.

Крок 4: Цибулину почистіть і наріжте на дрібні шматочки.

Крок 5: На розігрітій сковороді потрібно спочатку трохи обсмажити цибулю до отримання золотистого кольору. В цей же час слід розігріти духовку до 180 градусів. Порада: Краще використовувати сковороду без ручки, адже вам буде зручніше поставити її в духовку. В жодному разі не використовуйте сковороду з пластмасовою ручкою, вона може розплавитися під час готування.

Крок 6: Потім вилити сверхну решту суміші і акуратно розподілити її по всій поверхні сковороди.

Крок 7: Тепер найцікавіше. Сковороду з майбутньою запіканкою потрібно переставити в духовку на 15 хвилин, потім дістати і дати охолонути ще 5 хвилин.

Крок 8: Готову запіканку посипати дрібно нарізаною зеленню і подавати до столу.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...