"Вінегрет" поряд з "Олів’є" - один із найпопулярніших салатів, які люблять багато хто. Рецепт цієї страви дуже простий і бюджетний, а особливо для тих, хто має власний город. Проте є невеликий мінус. Начебто інгредієнтів багато, а колір готової страви завжди червоний, адже буряк все зафарбовує. Як цього уникнути? Щоб вінегрет був на вигляд кольоровим, потрібно знати одну "хитрість. Зазначимо, що секрет дуже простий і вимагатиме лише однієї дії, передають Патріоти України.
Все що потрібно зробити, це тим маслом, яким змащуватимете салат, додати окремо в порізані кубиками буряки, а не до всіх овочів разом. Таким чином, олія зробить якусь захисну оболонку навколо буряків і не дасть їй зафарбувати картоплю, моркву, цибулю та інші інгредієнти.
На матраці можуть з’являтися різні плями, деякі досить стійкі. Однак не поспішайте йти в хімчистку: можна навести лад із матрацом і в домашніх умовах. Якщо діяти швидко, будь-які сліди можна легко вивести без пральної машини, передають Патріоти України...
Прибирання на кухні - це болюча тема для кожної господині. Як би ви не старалися, але періодично доводиться влаштовувати суботник з відмиванням кухонних шафок, витяжки, каструль, духовки та інших атрибутів сучасної кухні. Як показує життєвий досвід, та...