"Вінегрет" поряд з "Олів’є" - один із найпопулярніших салатів, які люблять багато хто. Рецепт цієї страви дуже простий і бюджетний, а особливо для тих, хто має власний город. Проте є невеликий мінус. Начебто інгредієнтів багато, а колір готової страви завжди червоний, адже буряк все зафарбовує. Як цього уникнути? Щоб вінегрет був на вигляд кольоровим, потрібно знати одну "хитрість. Зазначимо, що секрет дуже простий і вимагатиме лише однієї дії, передають Патріоти України.
Все що потрібно зробити, це тим маслом, яким змащуватимете салат, додати окремо в порізані кубиками буряки, а не до всіх овочів разом. Таким чином, олія зробить якусь захисну оболонку навколо буряків і не дасть їй зафарбувати картоплю, моркву, цибулю та інші інгредієнти.
Зробити смачну квашену капусту - це мистецтво. Не кожна господиня володіє навичками її приготування. Ще й процес займає час: білокачанну капусту потрібно нашаткувати, нам’яти, смачно приправити, передають Патріоти України. Результат ніяк не порівняти...
Рецепт запеченої картоплі надзвичайно простий, але вона виходить неперевершена. Рум’яна скоринка та м’яка структура всередині нікого не залишать байдужими, передають Патріоти України. Підготуйте наступний перелік продуктів:. Для отримання найсмачнішої...