
"Вінегрет" поряд з "Олів’є" - один із найпопулярніших салатів, які люблять багато хто. Рецепт цієї страви дуже простий і бюджетний, а особливо для тих, хто має власний город. Проте є невеликий мінус. Начебто інгредієнтів багато, а колір готової страви завжди червоний, адже буряк все зафарбовує. Як цього уникнути? Щоб вінегрет був на вигляд кольоровим, потрібно знати одну "хитрість. Зазначимо, що секрет дуже простий і вимагатиме лише однієї дії, передають Патріоти України.
Все що потрібно зробити, це тим маслом, яким змащуватимете салат, додати окремо в порізані кубиками буряки, а не до всіх овочів разом. Таким чином, олія зробить якусь захисну оболонку навколо буряків і не дасть їй зафарбувати картоплю, моркву, цибулю та інші інгредієнти.
Хочете, щоб ваш рис був пухкий, пружний і не лип до каструлі? У японців є свій простий ритуал, який гарантує результат ресторанної якості. Головне - правильне промивання та замочування, передають Патріоти України.
Температура знизилася до показників, коли саме час перевзути свій транспорт, помінявши літню резину на зимову. Вибираючи нові шини, слід почати з визначення потрібного вам розміру. Тільки потім можна переглядати окремі моделі - не кожна модель доступна...