"Вінегрет" поряд з "Олів’є" - один із найпопулярніших салатів, які люблять багато хто. Рецепт цієї страви дуже простий і бюджетний, а особливо для тих, хто має власний город. Проте є невеликий мінус. Начебто інгредієнтів багато, а колір готової страви завжди червоний, адже буряк все зафарбовує. Як цього уникнути? Щоб вінегрет був на вигляд кольоровим, потрібно знати одну "хитрість. Зазначимо, що секрет дуже простий і вимагатиме лише однієї дії, передають Патріоти України.
Все що потрібно зробити, це тим маслом, яким змащуватимете салат, додати окремо в порізані кубиками буряки, а не до всіх овочів разом. Таким чином, олія зробить якусь захисну оболонку навколо буряків і не дасть їй зафарбувати картоплю, моркву, цибулю та інші інгредієнти.
Візуальні тести багато говорять про наш розумовий розвиток. Чим більше розвинений наш мозок, тим більше речей ми можемо визначити з першого погляду, передають Патріоти України. Ця маленька гра у хованки на роботі змусила багатьох людей напружити свій м...
Будь-яка хороша господиня мріє досягнути того рівня, коли приготувати смачну й поживну страву вдається буквально "з нічого". Так вміли робити наші бабусі, коли не мали змоги дістати усі необхідні інгредієнти на ту чи іншу страву. На щастя, часи змінили...