
"Вінегрет" поряд з "Олів’є" - один із найпопулярніших салатів, які люблять багато хто. Рецепт цієї страви дуже простий і бюджетний, а особливо для тих, хто має власний город. Проте є невеликий мінус. Начебто інгредієнтів багато, а колір готової страви завжди червоний, адже буряк все зафарбовує. Як цього уникнути? Щоб вінегрет був на вигляд кольоровим, потрібно знати одну "хитрість. Зазначимо, що секрет дуже простий і вимагатиме лише однієї дії, передають Патріоти України.
Все що потрібно зробити, це тим маслом, яким змащуватимете салат, додати окремо в порізані кубиками буряки, а не до всіх овочів разом. Таким чином, олія зробить якусь захисну оболонку навколо буряків і не дасть їй зафарбувати картоплю, моркву, цибулю та інші інгредієнти.
Зимова погода негативно впливає на вашу шкіру, викликаючи її реакцію сверблячими пухирками та почервонінням? Це може бути більше, ніж просто гіперчутливість. Йдеться про холодову кропив'янку - рідкісне захворювання, при якому імунна система сприймає ни...
Християни східного обряду 14 грудня за новим календарем (27 грудня за старим) - день пам'яті великомучеників Філімона, Аполлонія, Аріана і Феотиха, які постраждали за християнську віру. У народному календарі - Філімонів день, зазначають Патріоти Україн...