
"Вінегрет" поряд з "Олів’є" - один із найпопулярніших салатів, які люблять багато хто. Рецепт цієї страви дуже простий і бюджетний, а особливо для тих, хто має власний город. Проте є невеликий мінус. Начебто інгредієнтів багато, а колір готової страви завжди червоний, адже буряк все зафарбовує. Як цього уникнути? Щоб вінегрет був на вигляд кольоровим, потрібно знати одну "хитрість. Зазначимо, що секрет дуже простий і вимагатиме лише однієї дії, передають Патріоти України.
Все що потрібно зробити, це тим маслом, яким змащуватимете салат, додати окремо в порізані кубиками буряки, а не до всіх овочів разом. Таким чином, олія зробить якусь захисну оболонку навколо буряків і не дасть їй зафарбувати картоплю, моркву, цибулю та інші інгредієнти.
Пральна машина є технікою, без якої важко уявити сучасний побут. Однак багато господинь стикаються з однаковою проблемою - одяг після прання втрачає свіжість, а в барабані з’являється затхлий, різкий запах. Причина проста: всередині техніки накопичують...
Нестача вітамінів взимку істотно змінює людину. Якщо в організмі не вистачає мікроелементів, необхідних для нормального обміну речовин, людина може відчувати потяг до гірких, гострих, солодких або, навпаки, солоних страв. Також подібні зміни смаку можу...