Багато гурманів вважають, що приготувати по-справжньому вишукані страви можна лише зі свіжих продуктів, а не із заморожених, передають Патріоти України.
Часто у свіжому вигляді продається річкова риба, а морська - тільки замороженою. Проте досвідчені кулінари знають, що й заморожений продукт можна приготувати дуже смачно. Для цього слід дотримуватися всього трьох простих кулінарних лайфхаків.
Розморожування
Правильним способом розморожування морепродуктів є використання холодильника. Для цього слід перекласти рибу в холодильник, де вона з часом відтаватиме без втрати смакових якостей. Багато хто вважає, що розморожувати рибу можна в мікрохвильовці, духовці або гарячій воді. Але робити цього в жодному разі не можна.
Маринад
Існує безліч складних рецептів, які відкриють новий смак страви, проте можна просто розчинити у воді цукор і сіль.
Панірування
Здебільшого господині використовують борошно, коли смажать рибу. А ось досвідчені кулінари радять спробувати крохмаль. Завдяки йому риба вийде в кілька разів соковитішою.
Сьогоднішній світ технологій таїть у собі безліч загроз, і ваш телефон може стати їхньою жертвою. Дізнатися, чи зламано ваш пристрій, можна за декількома явними ознаками, передають Патріоти України. Як перевірити, чи був зламаний ваш телефон . Перевір...
Всі знають, що смачна та приваблива їжа з фаст-фуду не є здоровим вибором, оскільки вона здатна призводити до ожиріння, а також провокувати появу таких хвороб, як цукровий діабет 2 типу, гіпертонії та проблем із травленням. Однак, навіть знання про неб...