Як приготувати вишукану страву із замороженої риби: ТОП-3 хитрощі

Багато гурманів вважають, що приготувати по-справжньому вишукані страви можна лише зі свіжих продуктів, а не із заморожених, передають Патріоти України.

Часто у свіжому вигляді продається річкова риба, а морська - тільки замороженою. Проте досвідчені кулінари знають, що й заморожений продукт можна приготувати дуже смачно. Для цього слід дотримуватися всього трьох простих кулінарних лайфхаків.

Розморожування

Правильним способом розморожування морепродуктів є використання холодильника. Для цього слід перекласти рибу в холодильник, де вона з часом відтаватиме без втрати смакових якостей. Багато хто вважає, що розморожувати рибу можна в мікрохвильовці, духовці або гарячій воді. Але робити цього в жодному разі не можна.

Маринад

Існує безліч складних рецептів, які відкриють новий смак страви, проте можна просто розчинити у воді цукор і сіль.

Панірування

Здебільшого господині використовують борошно, коли смажать рибу. А ось досвідчені кулінари радять спробувати крохмаль. Завдяки йому риба вийде в кілька разів соковитішою.

Не робіть так! Проктолог назвала щоденні звички, що "руйнують" кишечник

вівторок, 5 березень 2024, 11:07

Повсякденні та безневинні на перший погляд звички негативно впливають на стан кишечника людини. Про це розповіла проктолог Віталіна Петрова, передають Патріоти України. Як зазначила лікарка, слід обмежити споживання кави. Справа в тому, що цей ароматни...

А ви це знали? Як кава може знизити ризик діабету

вівторок, 5 березень 2024, 10:15

Десятиліття тому багато вчених вважали, що вживання кави шкідливе для здоров'я. Але кава пережила дивовижний поворот. Дослідження за дослідженням показують, що щоденне вживання однієї-двох чашок кави - з кофеїном або без кофеїну - може подовжити тривал...