Як приготувати вишукану страву із замороженої риби: ТОП-3 хитрощі

Багато гурманів вважають, що приготувати по-справжньому вишукані страви можна лише зі свіжих продуктів, а не із заморожених, передають Патріоти України.

Часто у свіжому вигляді продається річкова риба, а морська - тільки замороженою. Проте досвідчені кулінари знають, що й заморожений продукт можна приготувати дуже смачно. Для цього слід дотримуватися всього трьох простих кулінарних лайфхаків.

Розморожування

Правильним способом розморожування морепродуктів є використання холодильника. Для цього слід перекласти рибу в холодильник, де вона з часом відтаватиме без втрати смакових якостей. Багато хто вважає, що розморожувати рибу можна в мікрохвильовці, духовці або гарячій воді. Але робити цього в жодному разі не можна.

Маринад

Існує безліч складних рецептів, які відкриють новий смак страви, проте можна просто розчинити у воді цукор і сіль.

Панірування

Здебільшого господині використовують борошно, коли смажать рибу. А ось досвідчені кулінари радять спробувати крохмаль. Завдяки йому риба вийде в кілька разів соковитішою.

Це варто знати всім! Чи можна підключати обігрівач до подовжувача

середа, 12 листопад 2025, 9:45

Коли температура знижується, обігрівач стає справжнім порятунком у прохолодні дні. Він допомагає створити комфорт навіть у тих приміщеннях, де центрального опалення недостатньо у підвалах, офісах чи спальнях, передають Патріоти України. Проте не всі з...

Молоко не для всіх: Кому варто відмовитися від цього продукту

середа, 12 листопад 2025, 8:15

Хоча молоко є джерелом кальцію та вітамінів, експерти наголошують, що не всім воно корисне. Деяким людям від цього продукту може бути лише шкода, передають Патріоти України. Кому слід уникати молока:. Експерти радять обирати альтернативні джерела кальц...