Як приготувати вишукану страву із замороженої риби: ТОП-3 хитрощі

Багато гурманів вважають, що приготувати по-справжньому вишукані страви можна лише зі свіжих продуктів, а не із заморожених, передають Патріоти України.

Часто у свіжому вигляді продається річкова риба, а морська - тільки замороженою. Проте досвідчені кулінари знають, що й заморожений продукт можна приготувати дуже смачно. Для цього слід дотримуватися всього трьох простих кулінарних лайфхаків.

Розморожування

Правильним способом розморожування морепродуктів є використання холодильника. Для цього слід перекласти рибу в холодильник, де вона з часом відтаватиме без втрати смакових якостей. Багато хто вважає, що розморожувати рибу можна в мікрохвильовці, духовці або гарячій воді. Але робити цього в жодному разі не можна.

Маринад

Існує безліч складних рецептів, які відкриють новий смак страви, проте можна просто розчинити у воді цукор і сіль.

Панірування

Здебільшого господині використовують борошно, коли смажать рибу. А ось досвідчені кулінари радять спробувати крохмаль. Завдяки йому риба вийде в кілька разів соковитішою.

Психологічний тест: Оберіть двері на малюнку і дізнайтесь, як ви ухвалюєте рішення

вівторок, 2 грудень 2025, 13:10

Візуальні тести, де потрібно обрати зображення або інтуїтивно відреагувати на картинку, дозволяють швидко й ненав’язливо торкнутися теми самопізнання. Хоч вони й не можуть замінити професійну психодіагностику, проте допомагають задуматися над своїми си...

Не будуть злипатися: Ось у якій воді, скільки і як правильно варити спагеті

вівторок, 2 грудень 2025, 12:45

Спагеті - одна з найпростіших і найшвидших у приготуванні страв. Готувати їх можна з олією, спеціями, соусами. Але, дуже важливо знати, як їх правильно варити і скільки хвилин, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться корисними порадами, ...