
Багато гурманів вважають, що приготувати по-справжньому вишукані страви можна лише зі свіжих продуктів, а не із заморожених, передають Патріоти України.
Часто у свіжому вигляді продається річкова риба, а морська - тільки замороженою. Проте досвідчені кулінари знають, що й заморожений продукт можна приготувати дуже смачно. Для цього слід дотримуватися всього трьох простих кулінарних лайфхаків.
Розморожування
Правильним способом розморожування морепродуктів є використання холодильника. Для цього слід перекласти рибу в холодильник, де вона з часом відтаватиме без втрати смакових якостей. Багато хто вважає, що розморожувати рибу можна в мікрохвильовці, духовці або гарячій воді. Але робити цього в жодному разі не можна.
Маринад
Існує безліч складних рецептів, які відкриють новий смак страви, проте можна просто розчинити у воді цукор і сіль.
Панірування
Здебільшого господині використовують борошно, коли смажать рибу. А ось досвідчені кулінари радять спробувати крохмаль. Завдяки йому риба вийде в кілька разів соковитішою.
Важко уявити різдвяне меню без вареників – ця страва обов’язково присутня на святвечірньому столі. Але приготувати ідеальні вареники непросто: секрет у гнучкому та тонкому тісті, для якого потрібне правильне борошно, передають Патріоти України. Кулінар...
Техніка невидимої армії - один із улюблених трюків маніпуляторів, зокрема нарцисів. Вона дозволяє їм будувати власну вигадану реальність та змушує жертву погоджуватися на їхні умови, використовуючи ілюзію соціального тиску, передають Патріоти України. ...