Нагодувати дитину - завдання не з простих. Найчастіше батьки стикаються з примхами чи відсутністю апетиту, передають Патріоти України.
Фахівці рекомендують звернути увагу на рецепт запіканки з макаронів, яким, напевно, пригощали в дитячому садку кожного. Але цю страви треба вміти приготувати.
До того ж, навряд чи хтось із дорослих відмовиться на хвилинку повернутися в дитинство.
Складові
Як готувати запіканку
Спочатку потрібно перетерти кисломолочний сир через сито або розім’яти його до однорідної маси.
Потім додаємо в сир яйце, сіль, цукор і знову все перетираємо до однорідної маси.
В отриману суміш додаємо молоко і знову ретельно перемішуємо.
Доводимо до кипіння дві склянки води, додаємо сіль і поміщаємо туди вермішель, перемішуючи, варимо до напівготовності.
Зливаємо воду і відкидаємо вермішель у друшляк, при необхідності промиваємо холодною кип’яченою водою, а потім даємо охолонути.
Після цього змішуємо вермішель із сирно-молочною масою. Додаємо за бажанням родзинки, курагу чи яблука.
Занадто соковиті фрукти краще не використовувати, інакше страва вийде вологою.
Прогріваємо духовку до 190-200 градусів. Змащуємо днище та стінки форми вершковим маслом та викладаємо майбутню запіканку, розрівнюючи тісто ложкою.
Розмішавши одне яйце з чайною ложкою олії, слід змастити верх запіканки, щоб вийшла золотиста скоринка.
До столу її можна подати з варенням, чаєм, молоком чи киселем.
Ви коли-небудь помічали, що ваша собака ніби відчуває, коли вам погано? Відомий ветеринар та журналістка Дорота Сумінська пояснює: неймовірно чутливий ніс собаки здатний вловлювати найменші зміни в запаху людини, передають Патріоти України. Собаки спра...
Пропуск сніданку може здатися безпечною економією часу, але насправді це сигнал тривоги для вашого організму. Дослідження показують, що відсутність ранкової трапези не лише провокує голод, а й підвищує рівень кортизолу - гормону стресу, а також артеріа...