Нагодувати дитину - завдання не з простих. Найчастіше батьки стикаються з примхами чи відсутністю апетиту, передають Патріоти України.
Фахівці рекомендують звернути увагу на рецепт запіканки з макаронів, яким, напевно, пригощали в дитячому садку кожного. Але цю страви треба вміти приготувати.
До того ж, навряд чи хтось із дорослих відмовиться на хвилинку повернутися в дитинство.
Складові
Як готувати запіканку
Спочатку потрібно перетерти кисломолочний сир через сито або розім’яти його до однорідної маси.
Потім додаємо в сир яйце, сіль, цукор і знову все перетираємо до однорідної маси.
В отриману суміш додаємо молоко і знову ретельно перемішуємо.
Доводимо до кипіння дві склянки води, додаємо сіль і поміщаємо туди вермішель, перемішуючи, варимо до напівготовності.
Зливаємо воду і відкидаємо вермішель у друшляк, при необхідності промиваємо холодною кип’яченою водою, а потім даємо охолонути.
Після цього змішуємо вермішель із сирно-молочною масою. Додаємо за бажанням родзинки, курагу чи яблука.
Занадто соковиті фрукти краще не використовувати, інакше страва вийде вологою.
Прогріваємо духовку до 190-200 градусів. Змащуємо днище та стінки форми вершковим маслом та викладаємо майбутню запіканку, розрівнюючи тісто ложкою.
Розмішавши одне яйце з чайною ложкою олії, слід змастити верх запіканки, щоб вийшла золотиста скоринка.
До столу її можна подати з варенням, чаєм, молоком чи киселем.
Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...
На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...