Під час активного росту помідорам потрібно підживлення. Досвідчені городники радять вносити добриво, зроблене з додаванням цукру та дріжджів.
Як пише prostoway.com, початок червоніння томатів можна скоротити, підживлюючи кущі рожевим розчином марганцівки. Після такої процедури через 7−10 днів помідори почнуть дозрівати.
Також рослини можна обприскати йодним розчином (на 10 л води вносять 35−40 крапель аптечного йоду). Це пришвидшить процес почервоніння помідорів.
Ще один народний спосіб — ввести всередину плода за допомогою одноразових шприців 0,5 мл горілки, а ще краще — самогонки. Стверджується, що смак помідорів від такого «частунку» не зміниться
В цьому тесті на особистість ти дізнаєшся свою найбільшу перевагу залежно від того, що ти побачиш на зображенні. Усе, що потрібно, - це швидко поглянути на картинку, а потім, залежно від того, що перш за все приверне твою увагу, ти дізнаєшся результат,...
Щонайменше третина смертей у світі спричинена лише чотирма продуктами — до такого висновку дійшла професорка Анна Гілмор, директорка Центру громадського здоров’я XXI століття при Університеті БатаЮ передають Патріоти України. У коментарі іспанському ви...