
Під час активного росту помідорам потрібно підживлення. Досвідчені городники радять вносити добриво, зроблене з додаванням цукру та дріжджів.
Як пише prostoway.com, початок червоніння томатів можна скоротити, підживлюючи кущі рожевим розчином марганцівки. Після такої процедури через 7−10 днів помідори почнуть дозрівати.
Також рослини можна обприскати йодним розчином (на 10 л води вносять 35−40 крапель аптечного йоду). Це пришвидшить процес почервоніння помідорів.
Ще один народний спосіб — ввести всередину плода за допомогою одноразових шприців 0,5 мл горілки, а ще краще — самогонки. Стверджується, що смак помідорів від такого «частунку» не зміниться
Оселедець - дуже цінний і смачний продукт, який може бути основою для багатьох салатів, а також закусок, популярною серед яких є форшмак. Ще оселедець можна дуже смачно замаринувати з цибулею, зеленню, та просто гірчицею і соком лимона, передають Патрі...
Ми щодня носимо одяг, який здається цілком безпечним. Проте деякі речі можуть містити значно більше "життя", ніж нам хотілося б. Мікробіологи попереджають: один популярний предмет гардероба створює ідеальні умови для розмноження бактерій і грибків, що ...