Як розморозити фарш за 10 хвилин, щоб не чекати кілька годин

У вас майнула думка, що треба приготувати щось смачне з фаршу. Це можуть бути котлети, голубці, тюфтелі. Чудова ідея, але фарш заморожений. Як зарадити ситуації?

Подробиці

З фаршем потрібно щось зробити, але ви не знаєте, яким чином його швидко розморозити. Можна довго та нудно чекати, але приготування смачно страви доведеться перенести на інший час чи день.

Позбутися проблеми допоможе правильне заморожування фаршу. Ви зможете взяти навіть невеликий шматочок, коли терміново потрібно. Це дуже зручно.

Отже, вам треба запастися пакетами з зіп-застібкою. Можна і звичайні. Просто з першими працювати набагато зручніше. Розфасуйте фарш невеликими порціями. Викладайте не грудкою, а примніть, щоб маса розподілилася рівномірно та тонко.

Коли вам знадобиться фарш, просто дістаньте тонкий шар фаршу та покладіть в теплу воду на 10-15 хвилин. Все, у вас він готовий до приготування.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...