У вас майнула думка, що треба приготувати щось смачне з фаршу. Це можуть бути котлети, голубці, тюфтелі. Чудова ідея, але фарш заморожений. Як зарадити ситуації?
З фаршем потрібно щось зробити, але ви не знаєте, яким чином його швидко розморозити. Можна довго та нудно чекати, але приготування смачно страви доведеться перенести на інший час чи день.
Позбутися проблеми допоможе правильне заморожування фаршу. Ви зможете взяти навіть невеликий шматочок, коли терміново потрібно. Це дуже зручно.
Отже, вам треба запастися пакетами з зіп-застібкою. Можна і звичайні. Просто з першими працювати набагато зручніше. Розфасуйте фарш невеликими порціями. Викладайте не грудкою, а примніть, щоб маса розподілилася рівномірно та тонко.
Коли вам знадобиться фарш, просто дістаньте тонкий шар фаршу та покладіть в теплу воду на 10-15 хвилин. Все, у вас він готовий до приготування.
Поїздка за кордон може подарувати безліч вражень, але водночас несе ризик розладу шлунку - особливо якщо йдеться про харчування в турецьких готелях. Різноманіття страв на шведському столі часто приваблює туристів, однак незвична бактеріальна флора і не...
Оберіть свій колір очей - і прочитайте, що він розповідає про ваші сильні сторони, емоції, стиль мислення і навіть глибоко приховані риси характеру. Психологічний тест, який здивує точністю навіть скептиків, передають Патріоти України. Ви чутливі та ...