Як розморозити м’ясо за 10 хвилин без мікрохвильової печі і окропу

Часом господиням доводиться стикатися із ситуацією, коли потрібно терміново розморозити м’ясо, передають Патріоти України.

Є різні способи розморожування м’яса, вони відрізняються один від одного. Багато хто для розморожування продуктів використовують мікрохвильову піч, хтось розморожує м’ясо в окропі.

Ці варіанти перевірені часом і працюють, але м’ясо втрачає свої смакові якості.

Є спосіб, завдяки якому можна швидко вирішити проблему, для цього не потрібно багато часу.

М’ясо залишиться трохи підмороженим, але це й добре – так його швидше та зручніше нарізати.

Як швидко розморозити шматок м’яса

У цьому питанні внагоді стане цукор. Для цього візьмемо одну столову ложку цукру та розчинимо його в теплій воді. Температура води має бути приблизно 40-45 градусів.

Після розчинення цукру у воді в неї можна занурювати м’ясо, і через десять хвилин м’ясо буде готове до нарізки.

Такий спосіб розморожування підходить не тільки для м’яса, але й для курки, риби, фаршу.

Продукт, розморожений таким чином, зберігає смак і текстуру, м’ясо набуває яскравих смакових якостей.

Не всім корисно: Лікарі розповіли, кому не можна груші

вівторок, 4 листопад 2025, 18:15

Груші - смачний та корисний фрукт, але не всім вони підходять. Лікарі та дієтологи наголошують: у деяких людей груші можуть викликати проблеми зі шлунком, кишечником або цукром у крові, передають Патріоти України. Кому не варто їсти груші:. Порада експ...

Ще й дуже смачний! Названо чай, який допомагає контролювати тиск і рівень цукру в крові

вівторок, 4 листопад 2025, 17:30

Багато хто знає про користь оливкової олії для здоров'я, але про користь оливкового листя чули далеко не всі, передають Патріоти України. Вчені встановили, що чай з листя оливкового дерева може допомогти знизити ризик ожиріння, діабету, підвищеного кро...