Часом господиням доводиться стикатися із ситуацією, коли потрібно терміново розморозити м’ясо, передають Патріоти України.
Є різні способи розморожування м’яса, вони відрізняються один від одного. Багато хто для розморожування продуктів використовують мікрохвильову піч, хтось розморожує м’ясо в окропі.
Ці варіанти перевірені часом і працюють, але м’ясо втрачає свої смакові якості.
Є спосіб, завдяки якому можна швидко вирішити проблему, для цього не потрібно багато часу.
М’ясо залишиться трохи підмороженим, але це й добре – так його швидше та зручніше нарізати.
У цьому питанні внагоді стане цукор. Для цього візьмемо одну столову ложку цукру та розчинимо його в теплій воді. Температура води має бути приблизно 40-45 градусів.
Після розчинення цукру у воді в неї можна занурювати м’ясо, і через десять хвилин м’ясо буде готове до нарізки.
Такий спосіб розморожування підходить не тільки для м’яса, але й для курки, риби, фаршу.
Продукт, розморожений таким чином, зберігає смак і текстуру, м’ясо набуває яскравих смакових якостей.
Це міф, що сніданок є обов’язковим саме для схуднення. Насправді — все залежить від загального балансу калорій, індивідуального ритму життя та метаболізму. Ось пояснення, передають Патріоти України.
30 травня за новим календарним стилем (12 червня - за старим) - день пам'яті преподобного Ісаакія сповідника, ігумена обителі Далматської. У народі день отримав назву Зміїний. 30 травня за старим календарним стилем згадують апостола Андроника та інших...