Інколи раптово виникає бажання приготувати якусь смачну страву із м'яса, однак цього інгредієнта у свіжому вигляді немає. Кулінарі поділилися лайфхаком, за допомогою якого можна розморозити будь-який шматок м'яса всього за 20 хвилин, передають Патріоти України.
Для того, щоб розморозити м'ясо за 20 хвилин, знадобиться інгредієнт, який є у кожного на кухні.
М'ясо не втратить смаку та аромату, а такий метод перешкоджає появі бактерій при розморожуванні, тому можна не турбуватися щодо поживності страви.
Покрокова інструкція як звертатися до лікарів широкого та вузького профілів. У сучасній системі охорони здоров’я прийом до лікаря зазвичай передбачає наявність направлення від сімейного доктора або терапевта. Це потрібно для впорядкування медичної допо...
Дехто заморожує хліб перед вживанням. Дізнавшись причину, ви, ймовірно, також візьмете цю звичку на озброєння, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Справа в тому, що після заморожування в хлібі збільшується вміст клітковини порівняно зі свіж...