Інколи раптово виникає бажання приготувати якусь смачну страву із м'яса, однак цього інгредієнта у свіжому вигляді немає. Кулінарі поділилися лайфхаком, за допомогою якого можна розморозити будь-який шматок м'яса всього за 20 хвилин, передають Патріоти України.
Для того, щоб розморозити м'ясо за 20 хвилин, знадобиться інгредієнт, який є у кожного на кухні.
М'ясо не втратить смаку та аромату, а такий метод перешкоджає появі бактерій при розморожуванні, тому можна не турбуватися щодо поживності страви.
Перекази з картки на картку в Україні давно стали звичними для мільйонів громадян. Люди щодня надсилають гроші родичам, друзям або оплачують послуги. Але не всі знають, які суми можна переказувати без ризику отримати штраф від податкової або платити по...
Набряки ніг влітку — часта проблема, особливо у спеку, коли судини розширюються, а рідина затримується в тканинах. Ось дієві поради, як полегшити або запобігти цьому, передають Патріоти України. Норма: 1,5–2 л чистої води на день (без врахування чаю, к...