Як розморозити м'ясо за 20 хвилин - лайфхак від кулінарів

Інколи раптово виникає бажання приготувати якусь смачну страву із м'яса, однак цього інгредієнта у свіжому вигляді немає. Кулінарі поділилися лайфхаком, за допомогою якого можна розморозити будь-який шматок м'яса всього за 20 хвилин, передають Патріоти України.

Як швидко розморозити м'ясо

Для того, щоб розморозити м'ясо за 20 хвилин, знадобиться інгредієнт, який є у кожного на кухні.

  1. Візьміть миску, у яку поміститься шматок, та налийте в неї теплу воду.
  2. Додайте цукор (на 1 л води 3 ст. л. ложки).
  3. Коли цукор повністю розчиниться у воді, покладіть у воду шматок замороженого м'яса та залиште на 15-20 хвилин. За цей час він повністю розморозиться.

М'ясо не втратить смаку та аромату, а такий метод перешкоджає появі бактерій при розморожуванні, тому можна не турбуватися щодо поживності страви.

Точність здивує! Цей психологічний тест за картинкою розкриє ваші бажання

четвер, 25 квітень 2024, 14:13

Психологічні тести за картинкою ніколи не втратять своєї актуальності. Вони не тільки допомагають розібратися в хитросплетіннях людської душі, а й можуть відчинити двері, за якими приховані таємні бажання, передають Патріоти України. Деталі. Зображена ...

А ви це знали? Як назвати подружку гарним українським словом

четвер, 25 квітень 2024, 11:22

Це слово походить з латинської мови, зокрема, від лексеми "колегіум", що означає "товариство, спільна служба, співробітництво", передають Патріоти України. Українська мова має надзвичайно багато цікавих слів, просто про них мало хто знає. Щоб збагатити...