Як відомо, бобові культури готуються довго. Попередньо їх треба замочувати, щоб прискорити цей процес, передають Патріоти України.
Що робити, якщо часу зовсім мало? Досвідчені господині знають відповідь це питання. Існує кілька способів.
Далеко не завжди є час для замочування квасолі. Тому кулінари під час варіння додають у каструлю невелику кількість соди.
Цей продукт прискорює процес розварювання.
Є ще одна порада від досвідчених господарок. Для цього потрібно почекати до того моменту, коли горох закипить. Після цього в ємність необхідно влити склянку холодної води. Процедуру слід повторити кілька разів.
Справа в тому, що через перепад температур бобові швидше розваряться.
Молоді господині вважають за краще прискорювати процес варіння ще більш простим методом. Вони додають під час приготування трохи вершкового або рослинного масла.
На поверхні утворюється своєрідна плівка, а значить, температура буде більшою. Такий спосіб прискорить процес розварювання.
Пошук простих рішень — характерна ознака сьогодення. Мінімум часу, зрозумілий склад, чіткий результат. Саме у такий логіці сформувався сучасний ритуал першого прийому їжі. І серед варіантів, які найбільше відповідають новим запитам, вирізняється гранол...
Багато людей вважають, що всі ультраоброблені продукти (УОП) шкідливі, але нове дослідження показало, що деякі з них навпаки можуть бути корисними, передають Патріоти України. Виявлено, що заморожені овочі, консервовані помідори, цільнозерновий хліб та...