Як відомо, бобові культури готуються довго. Попередньо їх треба замочувати, щоб прискорити цей процес, передають Патріоти України.
Що робити, якщо часу зовсім мало? Досвідчені господині знають відповідь це питання. Існує кілька способів.
Далеко не завжди є час для замочування квасолі. Тому кулінари під час варіння додають у каструлю невелику кількість соди.
Цей продукт прискорює процес розварювання.
Є ще одна порада від досвідчених господарок. Для цього потрібно почекати до того моменту, коли горох закипить. Після цього в ємність необхідно влити склянку холодної води. Процедуру слід повторити кілька разів.
Справа в тому, що через перепад температур бобові швидше розваряться.
Молоді господині вважають за краще прискорювати процес варіння ще більш простим методом. Вони додають під час приготування трохи вершкового або рослинного масла.
На поверхні утворюється своєрідна плівка, а значить, температура буде більшою. Такий спосіб прискорить процес розварювання.
Комарі кусають людей практично у всіх країнах світу. Ці кровососи можуть добряче відпочинок туристам та й просто дошкуляють у будь-який час доби. Але чи є країни, де немає цих комах, передають Патріоти України. Щонайменше одна така країна на карті світ...
Користувачі iPhone отримали тривожне попередження від експерта з кібербезпеки: два стандартні налаштування на смартфоні підвищують ризик злому та можуть дати хакерам доступ до особистої інформації. Про це пише видання Daily Express, передають Патріоти ...