Як відомо, бобові культури готуються довго. Попередньо їх треба замочувати, щоб прискорити цей процес, передають Патріоти України.
Що робити, якщо часу зовсім мало? Досвідчені господині знають відповідь це питання. Існує кілька способів.
Далеко не завжди є час для замочування квасолі. Тому кулінари під час варіння додають у каструлю невелику кількість соди.
Цей продукт прискорює процес розварювання.
Є ще одна порада від досвідчених господарок. Для цього потрібно почекати до того моменту, коли горох закипить. Після цього в ємність необхідно влити склянку холодної води. Процедуру слід повторити кілька разів.
Справа в тому, що через перепад температур бобові швидше розваряться.
Молоді господині вважають за краще прискорювати процес варіння ще більш простим методом. Вони додають під час приготування трохи вершкового або рослинного масла.
На поверхні утворюється своєрідна плівка, а значить, температура буде більшою. Такий спосіб прискорить процес розварювання.
Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...
Відеоігри міцно увійшли до життя сучасної людини. Це чудова можливість оцінити віртуальний світ, проаналізувати різні розробки, оцінити їхню якість, геймплей, графіку та переваги в цілому. Згодом із простої розваги гри перетворилися на змагання, коли у...