Як швидко і якісно відмити каструлю, що пригоріла - ці лайфхаки здивують усіх

Частот господині мають справу з обгорілим посудом. Фахівці поділились дієвими способами, які допоможуть відмити чорну каструлю. Про це пише kitchn. Так, експерти пропонують 2 бюджетних способи, щоб врятувати обгорілу каструлю, передають Патріоти України.

Варені лимони

Зокрема, для початку розріжте два-три лимона на четвертини й покладіть в каструлю. Далі залийте їх водою і доведіть до кипіння. Кип’ятіть протягом 5 - 10 хвилин або до тих пір, поки не побачите, як частинки пригорілої їжі випливають на поверхню.

Потім вилийте воду з лимонами та скористайтеся губкою, щоб позбутися усіх пригорілих залишків. Це найпростіший з усіх методів, який не вимагає жодних зусиль для очищення.

Алюмінієва фольга і сода

На місце, що обгоріло насипте 2 - 3 столові ложки харчової соди й додайте трохи води, щоб вийшла паста. Далі зімніть алюмінієву фольгу і почніть терти нею каструлю навколо, поки бруд не відлущиться. Далі каструлю помийте теплою водою з миючим. Після такого чищення посуд має вигляд нового.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...