Як швидко нарізати цибулю на ідеально рівні кубики: Простий лайфхак від британського шеф-кухаря (відео)

Багато так званих фудхаків істотно полегшують життя. Цибулю легко перетворити на ідеально рівні кубики, якщо знати один лайфхак, передають Патріоти України.

Про лайфхак із швидкої нарізки цибулі пише видання Express. Професійні секрети розкрила британський шеф-кухар та зірка TikTok Поппі О’Тул. Все, що вам знадобиться, ніж і дотримання зрозумілого алгоритму.

Поппі описала метод, яким користуються професіонали при нарізанні цибулі. Вона сказала, що це одна з перших технік, яку вивчає кожен, стаючи шеф-кухарем. Що потрібно робити:

  1. Зріжте верхівку, розріжте цибулю навпіл і очистіть.
  2. Посередині, по горизонталі, ви повинні розрізати половину приблизно три рази, але не до кінця.
  3. Розріжте лук приблизно п’ять разів, вертикально наскрізь, знову не розрізаючи корінь.
  4. Переверніть цибулину та почніть різати. Ставте пальці як на відео, щоб не порізатися.
  5. В результаті ви отримаєте ідеально дрібно нарізану цибулю.

Варто відзначити, що цибуля не надто рівна, тому ви не отримаєте квадратну форму кубиків, якщо не зробите горизонтальний надріз.

Психологічний тест: Наскільки міцні ваші стосунки

четвер, 28 березень 2024, 16:14

Кожна людина мріє про щасливі і міцні стосунки. Але часто буває, що партнери не можуть подолати перешкоди і труднощі або просто не підходять один одному, передають Патріоти України. Дізнатися, які перспективи у ваших відносин, допоможе психологічний те...

Ви будете здивовані! Навіщо кухарі додають у м’ясний фарш звичайний лід

четвер, 28 березень 2024, 15:13

Головне, чого намагаються досягти кухаря при смаженні котлет, є соковитість, а допомогти в цьому може звичайний лід. Сам собою фарш зіпсувати складно, передають Патріоти України. Достатньо пропустити через м’ясорубку свиняче та яловиче м’ясо. Але, на ж...