Як швидко охолодити напій лише за 15 хвилин - проста хитрість

Влітку в спеку особливо хочеться вгамувати спрагу приємним і прохолодним напоєм. Звичайно, можна приготувати популярний в цей час охолоджуючий "Мохіто", але якщо він вам не до смаку, або віддаєте перевагу простій воді, будь-якому іншому напою, то ця порада точно вам знадобиться, передають Патріоти України.

Часто не вдається швидко охолодити рідину, навіть якщо помістити її в холодильник. Щоб досягти максимально швидких результатів, можна використовувати один простий трюк, пише ukr.media.

Як охолодити напій

Для досягнення більш швидкого охолодження рідини вам знадобиться звичайна тепла пляшка з водою (або будь-який напій), невеликий шматочок тканини або серветка, а також холодильник. Спочатку вам слід змочити тканину у воді і трохи вичавити її, щоб із неї не стікала вода. Потім обернути пляшку у вологу тканину і помістити її в холодильник. Це дозволить рідині охолонути набагато швидше, оскільки мокра тканина миттєво замерзне.

Всього дві ночі недосипання змушують нас відчувати себе старшими на роки! Що показали дослідження

середа, 24 квітень 2024, 18:54

Завдяки дослідженням вчені виявили, що всього лише дві ночі недосипання змушують людину почуватися на понад чотири роки старшою, ніж вона є насправді, передають Патріоти України. Відповідно до результатів дослідження, що були опубліковані в журналі Pr...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, як ви реагуєте на виклики долі

середа, 24 квітень 2024, 18:12

Справжня сутність людини розкривається у складних та стресових ситуацій. Іноді ми й самі дивуємося, своїм вчинкам у складні життєві моменти, хтось може проявляти неймовірну сміливість, а хтось може несподівано зрадити, передають Патріоти України. Проп...