Напевно, найважче у процесі приготування картоплі - це її почистити. Господині витрачають на це багато часу та сил. На щастя, існує один простий лайфхак, який допоможе уникнути такого результату, передають Патріоти України.
Головний секрет полягає у тому, що чистити картоплю потрібно не до, а після варіння. Але перед цим зробити деякі дії.
1. Перед варінням на овочах потрібно зробити неглибокий круговий надріз так, ніби ви хочете розділити картоплю на дві частини. Шкірка має бути порізана і в центральній частині овочу.
2. У такому вигляді потрібно зварити картоплю. У процесі варіння шкірка почне злізати самостійно.
3. У готовому вигляді потрібно буде охолодити картоплю і прибрати залишки шкірки руками.
Соя - популярна бобова культура, що походить з Азії і вже давно є основною частиною кухні в Китаї, Японії та Кореї, передають Патріоти України. В Європу вона прийшла у XIX столітті завдяки австрійському професору Хаберланду, який сприяв її адаптації до...
Правильний полив - ключ до щедрого врожаю. Недотримання режиму може створити ідеальні умови для розвитку хвороб, ослабити рослини та навіть звести нанівець усі зусилля. Експерти пояснили, чому певна частина доби є найгіршим моментом для поливу. Також о...