Напевно, найважче у процесі приготування картоплі - це її почистити. Господині витрачають на це багато часу та сил. На щастя, існує один простий лайфхак, який допоможе уникнути такого результату, передають Патріоти України.
Головний секрет полягає у тому, що чистити картоплю потрібно не до, а після варіння. Але перед цим зробити деякі дії.
1. Перед варінням на овочах потрібно зробити неглибокий круговий надріз так, ніби ви хочете розділити картоплю на дві частини. Шкірка має бути порізана і в центральній частині овочу.
2. У такому вигляді потрібно зварити картоплю. У процесі варіння шкірка почне злізати самостійно.
3. У готовому вигляді потрібно буде охолодити картоплю і прибрати залишки шкірки руками.
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...