Напевно, найважче у процесі приготування картоплі - це її почистити. Господині витрачають на це багато часу та сил. На щастя, існує один простий лайфхак, який допоможе уникнути такого результату, передають Патріоти України.
Головний секрет полягає у тому, що чистити картоплю потрібно не до, а після варіння. Але перед цим зробити деякі дії.
1. Перед варінням на овочах потрібно зробити неглибокий круговий надріз так, ніби ви хочете розділити картоплю на дві частини. Шкірка має бути порізана і в центральній частині овочу.
2. У такому вигляді потрібно зварити картоплю. У процесі варіння шкірка почне злізати самостійно.
3. У готовому вигляді потрібно буде охолодити картоплю і прибрати залишки шкірки руками.
Буває, що після прання улюблені джинси сідають і вже не сидять так, як вам би того хотілося. Не варто поспішати до ательє чи витрачати кошти на нову річ. Існують способи розтягнути джинси в ширину та довжину. Як це зробити - читайте в матеріалі ТСН.ua,...
Ознакою ідеальних дерунів служить рум’яна скоринка зовні, яка приховує м’яку та соковиту основу, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі розповіли про кілька секретів ідеальних дерунів, які не встигнуть навіть затриматись на столі. Важливо не пер...