
Напевно, найважче у процесі приготування картоплі - це її почистити. Господині витрачають на це багато часу та сил. На щастя, існує один простий лайфхак, який допоможе уникнути такого результату, передають Патріоти України.
Головний секрет полягає у тому, що чистити картоплю потрібно не до, а після варіння. Але перед цим зробити деякі дії.
1. Перед варінням на овочах потрібно зробити неглибокий круговий надріз так, ніби ви хочете розділити картоплю на дві частини. Шкірка має бути порізана і в центральній частині овочу.
2. У такому вигляді потрібно зварити картоплю. У процесі варіння шкірка почне злізати самостійно.
3. У готовому вигляді потрібно буде охолодити картоплю і прибрати залишки шкірки руками.
Православне свято 31 жовтня за новим церковним календарем (13 листопада за старим) - день пам'яті Никодима і Спиридона Печерських, які ввійшли в історію як проповідники християнства, а також святого Петра Багатостраждального, видатного українського дер...
Нове дослідження, про яке розповіло видання Real Simple, виявило, що люди, які дотримуються зеленої середземноморської дієти, варіації відомої Mediterranean Diet, збагаченої зеленим чаєм і водоростевою рослиною, мали повільніші процеси старіння мозку, ...