Напевно, найважче у процесі приготування картоплі - це її почистити. Господині витрачають на це багато часу та сил. На щастя, існує один простий лайфхак, який допоможе уникнути такого результату, передають Патріоти України.
Головний секрет полягає у тому, що чистити картоплю потрібно не до, а після варіння. Але перед цим зробити деякі дії.
1. Перед варінням на овочах потрібно зробити неглибокий круговий надріз так, ніби ви хочете розділити картоплю на дві частини. Шкірка має бути порізана і в центральній частині овочу.
2. У такому вигляді потрібно зварити картоплю. У процесі варіння шкірка почне злізати самостійно.
3. У готовому вигляді потрібно буде охолодити картоплю і прибрати залишки шкірки руками.
Багато хто мріє розбагатіти, а ті люди які про це не мріють точно не відмовляться від суми з багатьма нулями на своєму рахунку. Однак шлях до багатства може бути різним для кожного. Це ворожіння допоможе вам дізнатися, до чого в майбутньому приведуть в...
Киньте собі виклик і дізнайтеся, чи керують вами здорові амбіції чи самовдоволення. Не вагайтеся, зроби стрибок у самопізнання і дозвольте Місяцю розкрити вашу справжню природу! Подивіться на картинку і не замислюючись оберіть місяць. Ця миттєва інтуїц...