Американська фуд-блогерка Лаура поділилася маленькою хитрістю, яка допоможе за лічені секунди почистити варену картоплю, передають Патріоти України.
Відео з лайфаком жінка опублікувала на своїй сторінців Instagram. Порада, справді, здивувала багатьох коментаторів, які завжди користувалися ножем чи картоплечисткою, а сама авторка жалкує, що не додумалася до цього з двадцять років тому.
Отже, жінка радить зробити надріз вздовж сирої картоплі, перш ніж відправити її варитися. Коли ж картопля буде готова, візьміть пальцями з обох боків і шкірка легко знімиться.
Однак не робіть дуже глибокими надрізи, бо картопля при варіння просто розпадеться. Використовуйте цю хитрість, наприклад, для приготування дуже популярного на новорічні свята салату олів’є, пропонуємо вам замість ковбаси використати креветки.
Відрізнити якісну каву від підробки або низькоякісного продукту можна за кількома ознаками — як візуальними, так і смаковими, а також з урахуванням упаковки та аромату. Ось основні критерії, передають Патріоти України.
Ротанг — це гнучка ліана з тропічних регіонів Азії. З неї виготовляють елементи меблів вручну або за допомогою сучасних технологій: так з’являються плетені меблі, що не поступаються натуральному за зовнішнім виглядом. У добре облаштованому саду хочетьс...