Коли доведеться почистити велику кількість картоплі, звареної в мундирі, хочеш не хочеш задумаєшся про те, як спростити це нудне заняття. Щоб процес протікав веселіше і щонайменше вдвічі швидше, потрібно виконати одну маніпуляцію з картоплинами, перед тим як зварити їх, передають Патріоти України.
Не так складно зварити картоплю в мундирі, скільки його почистити. Липка шкірка пристає до рук і леза ножа, а поспіх лише «піднімає тиск».
1. Як слід помийте картоплю і перед тим як покласти її у каструлю, візьміть найгостріший ніж, який є на вашій кухні.
2. Зробіть надрізи навколо картоплі на глибину 2-3 мм.
3. Тепер можна покласти картоплю в каструлю, залити водою і починати варити, як завжди.
4. По готовності залийте холодною водою, дочекайтеся, коли вона трохи охолоне, щоб її можна було взяти в руки.
5. Візьміть картоплю і підчепивши в районі надрізу за шкірку, просто потягніть її, вона зійде сама, навіть без ножа.
Таким чином, легким рухом руки можна швидко і без особливих зусиль почистити навіть цілу каструлю вареної картоплі.
Зелений чай - не просто смачний і освіжаючий напій. Його здавна вважають еліксиром здоров’я в азійській культурі, а сучасні дослідження підтверджують його користь для серцево-судинної системи. Але чи справді зелений чай допомагає при підвищеному тиску ...
Нові дослідження доводять, що регулярна їзда на велосипеді може значно знизити ризик розвитку деменції, зокрема хвороби Альцгеймера. Вчені спостерігали за майже півмільйоном дорослих протягом 13 років і виявили, що у велосипедистів ризик старечого недо...